Tagipilvi: coldplay

Coldplay julkaisee "Mylo Xyloto" -albumista kuusiosaisen sarjakuvan

"Mylo Xyloto" -sarjakuvan kansitaiteessa värikäs piirros taaperosta konttaamassa eteenpäin. Sarjakuvan kansitaide

Coldplayn "Mylo Xyloto" on ollut listaykkösen 34 maassa ja myynyt yli kuusi miljoonaa kappaletta. Tarina albumin takana julkaistaan kuusiosaisessa sarjakuvasarjassa. Sarjakuvan ensimmäinen osa julkistettiin San Diegon kansainvälisillä sarjakuvamessuilla.

"Mylo Xyloto" -albumin tarina on Coldplayn ja Oscar-palkitun käsikirjoittajan ja ohjaajan Mark Osbornen yhteistyön tulos. Sarjakuvat julkaisee Matt Groeningin ylistetty Bongo Comics Group.

Coldplay lahjoittaa keikkayleisölleen ilmaisen live-CD:n.

Brittiyhtye Coldplay hemmottelee kesän keikkayleisöään jakamalla faneilleen ilmaiseksi ekslusiivista “LeftRightLeftRightLeft”-live-CD:tä. Ilmaisalbumin jako alkaa Amerikasta Coldplayn Viva La Vida –kesäkiertueen ensimmäiseltä päivältä 15. toukokuuta ja jatkuu koko vuoden yhtyeen livekeikkojen yhteydessä. Samaan aikaan CD:n biisit ovat ladattavissa ilmaiseksi myös Coldplayn nettisivuilta osoitteesta www.coldplay.com.

Rakastamme soittaa livenä. Tämä albumi on kiitos faneillemme, on Coldplay kommentoinut ilmaisjakoaan.

World Stage ja Push tarjoavat musiikkielämyksiä MTV:llä.

Valokuva Coldplayn kokoonpanoon kuuluvista neljästä miehestä, jotka istuvat sohvalla rivissä. Vasemmanpuoleinen mies soittaa sinivalkoista kitaraa ja muut katselevat kierosti ylös. Kuvassa Coldplay

Helmikuun lopusta lähtien MTV:llä hellitään musiikkidiggareita oikein urakalla. Kanavalla alkaa uusi sarja World Stage, joka toimii passina maailman arvostetuimpien artistien ja bändien upeimmille keikoille. Maaliskuussa starttaava Push sen sijaan on uusi projekti, jossa MTV kanavat yhdistävät voimansa “puskeakseen” lupaavia bändejä ja artisteja eteenpäin maailmanlaajuisesti antaen heille täyden tukensa.

Music Television naulitsee musiikin ystävät ruudun ääreen helmikuun 27. päivästä lähtien, kun World Stage avaa esirippunsa. Maailma on näyttämönä, kun MTV esittää kevään ajan joka perjantai suosikkiartistien ja -bändien parhaimpia live-keikkoja ympäri maailmaa. Teräväpiirto takaa loistavan kuvanlaadun ja tukee aitoa konserttielämystä. Sarjan aloittaa brittiläinen Coldplay. Esitettävä konsertti taltioidaan Japanissa 12. helmikuuta Tokion Saitama Super Arenalla, joten tuoretta musiikkiantia on tarjolla. Kevään aikana World Stagella esiintyvät Coldplayn lisäksi ainakin Pussycat Dolls ja Katy Perry (6.3.), Slipknot (13.3.), Oasis (20.3.), Franz Ferdinand (27.3.), Duffy (29.5.) sekä Kaiser Chiefs (5.6.).

Coldplay myynyt platinaa Suomessa!

Coldplayn sakki seisoo mustan kaksiovisen puuoven edessä ulkoilmasa. Jäseniä kuvasas neljä kappaletta. He ovat kaikki lyhythiuksisia miehiä, joilla tummaa vaatetta yllään ja rumpuja sekä muita instrumentteja mukanaan. Kotoisin Brittein saarilta

Coldplayn albumi “Viva La Vida“ on myynyt platinaa Suomessa. “Viva La Vida” -albumi on ylittänyt kulta tai platinarajan yli 30:ssa maassa. Levy myi ensimmäisellä viikollaan maailmanlaajuisesti enemmän kuin yksikään albumi aiemmin iTunesin historiassa. “Viva La Vida” debytoi ykkösenä Yhdysvaltain The Billboard 200 -listalla yli 720 000 myydyllä albumilla.

Coldplay kahmi Grammy-ehdokkuuksia.

Coldplayn sakki seisoo mustan kaksiovisen puuoven edessä ulkoilmasa. Jäseniä kuvasas neljä kappaletta. He ovat kaikki lyhythiuksisia miehiä, joilla tummaa vaatetta yllään ja rumpuja sekä muita instrumentteja mukanaan. Coldplay on Lontoosta

Vast’ikään uusia kappaleita sisältävän “Viva La Vida –Prospekt’s March” -tupla-albumin julkaissut Coldplay (www.coldplay.com) kahmi seitsemän Grammy Awards -ehdokkuutta. Coldplay on ehdolla 51. Grammy Awardeseissa seuraavissa sarjoissa:

  • Record Of The Year (Viva La Vida)
  • Album Of The Year (Viva La Vida Or Death And All His Friends)
  • Song Of The Year (Viva La Vida)
  • Best Pop Performance By A Duo Or Group With Vocals (Viva La Vida)
  • Best Rock Performance By A Duo Or Group With Vocals (Violet Hill)
  • Best Rock Song (Violet Hill)
  • Best Rock Album (Viva La Vida Or Death And All His Friends)

Grammyt jaetaan helmikuun 8. päivä 2009 Los Angelesin Staples Centerissä.

Huikea tupla-albumi Coldplaylta kaupoissa!

Harmaasävyinen lähikuva neljästä Coldplay-yhtyeen miesjäsenestä. He seisovat rivissä ulkoilmassa valkoisen taivaan alla. Kuvan oikeassa laidassa oleva mies katsoo alaspäin ja puree nyrkkiään. Muut jampat tyyniä. Coldplay on Lontoosta

Palkintoja kahminut brittiyhtye Coldplay (www.coldplay.com) julkaisi uusia kappaleita sisältävän tupla-albumin ja kokonaan uusista kappaleista koostuvan EP:n eilen maanantaina. Henkeäsalpaavan upea “Viva La Vida — Prospekt’s March” -tupla-CD ja “Prospekt’s March” -EP ovat jatkoa kesällä julkaistulle “Viva La Vida” -albumille, joka on rikkonut myyntiennätyksiä ympäri maailman. EP-julkaisu “Prospekt’s March” löytyy sekä vinyylinä että CD:nä ja sitä on erittäin rajoitettu painos myynnissä.

Valtavaan suosioon noussut brittiyhtye Coldplay julkaisee uutta materiaalia!

Coldplayn jäsenet seisovat kauniissa ympäristössä vuoren rinteellä sinertävänpunaisena hohtavan taivaan alla. Miehiä kuvassa neljä kappaletta. He istuvat ruohikolla tai hietikolla rinteellä. Taustalla näkyy vuorenrinteitä ja horisonttia tummana. Coldplaylta albumi v. 2009

Kesällä julkaistu “Viva La Vida” -albumi saa jatkoa, kun Coldplay (www.coldplay.com) julkaisee tupla-CD:n ja EP:n marraskuun 26. päivä. “Viva La Vida” -albumi on myynyt jo kultaa tai platinaa yli 30:ssä maassa. Suomessa se ylitti kultalevyrajan julkaisuviikollaan. Levy myi ensimmäisellä viikollaan maailmanlaajuisesti enemmän kuin yksikään albumi aiemmin iTunesin historiassa. Albumi loistaa myös iTunesin ennakkotilaustilaston kärkipaikalla. Yksistään USA:ssa “Viva La Vida” myi iTunesissa ensimmäisen viikon aikana 288 000 kappaletta ja kolmessa viikossa levyä on Amerikassa ladattu 394 000 kertaa. Tämä on enemmän kuin yhtäkään albumia aiemmin.

Coldplay teki 2 videota superhittiin "Viva La Vida".

Coldplayn promovalokuva, jossa nelihenkinen miehistö istuu tummaa taustaa vasten rivissä vaalealla sohvalla tai penkkirivstöllä. Vasemmanpuoleisella miehellä kitara tai basso sylissä. Kolme oikeanpuoleista jamppaa katselee kieroon ylöspäin. Kaksi uutta musiikkivideota

Lontoolainen Coldplay on tehnyt kaksi erilaista video versiota albuminsa nimikkosinglestä “Viva La Vida“. Virallisen videon lisäksi bändin nettisivulta löytyy toinen versio, joka bändin sanoja lainaten: This is our attemp at a video cover version made out of love for Depeche Mode and the genius of Anton Corbijn.

Ensimmäinen single “Violet Hill” löytyi viikon ajan vapaasti ladattavissa bändin kotisivulta. Sitä ladattiin yli kaksi miljoonaa kertaa. Uudet videot löytyvät osoitteesta www.coldplay.com.

Coldplayn jättimenestys — "Viva La Vida" listaykkösenä 36 maassa.

Coldplay-bändin nelihenkinen miehistö seisoo mustaa taustaa vasten rivissä. Kuvassa keskimmäisenä seisovalla miehellä omituinen ta kki, jossa vihreitä, sinisiä ja punaisia raitoja. Oikeassa laidassa näkyvän miehen päässä vihertävä lippis. Kuvassa Coldplay-yhtye

Lontoolaisen Coldplayn uusi albumi “Viva La Vida“ on listaykkösenä kolmessakymmenessäkuudessa maassa ympäri maailman. Kotimaassaan Englannissa yhtyeen uutuusalbumi on pitänyt listan kärkisijaa hallussaan jo neljä perättäistä viikkoa ja USA:ssakin ykköspaikka oli Coldplayn hallussa kaksi perättäistä viikkoa. Suomessa albumi aloitti listataipaleensa sijalta #2 vajaan myyntiviikon jälkeen, mutta on sen jälkeen pysytellyt albumilistan ykkössijalla jo kolme viikkoa peräjälkeen. Coldplayn edellinen, vuonna 2005 julkaistu “X&Y”-albumi koreili aikoinaan 32 maan listaykkösenä. “X&Y” on myynyt 10 miljoonaa kappaletta.

"Viva La Vida" myi kultaa Suomessa!

Coldplay-bändin nelihenkinen miehistö seisoo mustaa taustaa vasten rivissä. Kuvassa keskimmäisenä seisovalla miehellä omituinen ta kki, jossa vihreitä, sinisiä ja punaisia raitoja. Oikeassa laidassa näkyvän miehen päässä vihertävä lippis. Myi kultaa Suomessa!

EMI-levymerkki kertoo, että loistelias uusi Coldplay-levy on myynyt kultaa Suomessa. Uskomattomalla vauhdilla kaupoista liikkunut “Viva La Vida“ on myös mennyt kolmen päivän myynnillä UK:n listaykköseksi.

Tämän viikon maanantaina Coldplay soitti uuden albumin kappaleita täpötäydelle Brixton Academylle. Bändi oli selkeästi erittäin otettu saamastaan hurmiollisesta vastaanotosta ja esitti yhden hienoimmista keikoistaan. Konsertti kuullaan YleX:llä kokonaisuudessaan torstaina 19.6. klo 19.45 ja se löytyy Yle Areenalta viikon ajan.

"Viva La Vida" kaupoissa tänään!

Coldplay-bändin nelihenkinen miehistö seisoo mustaa taustaa vasten rivissä. Kuvassa keskimmäisenä seisovalla miehellä omituinen ta kki, jossa vihreitä, sinisiä ja punaisia raitoja. Oikeassa laidassa näkyvän miehen päässä vihertävä lippis. Albumi ilmestyy tänään

Loistelias uusi Coldplay-levy on tänään kaupoissa. Juha Närhi, Stockmannin musiikin sisäänostaja, kommentoi “Viva La Vida“ -albumia kertomalla, että: Pitkään aikaan ei ole ollut kansainvälistä julkaisua, joka liikkuisi yhtä lujaa ulos kaupasta.

Coldplay on ammentanut legendaaristen tuottajavelhojen Brian Enon ja Markus Dravsin avulla uudelle levylle sekä tummempia sävyjä, että kepeämpiä kappaleita. Täydellisyyteen pyrkivä bändi on pyrkinyt rikkomaan rajoja ja “Viva La Vida” -albumin kuunnelleet eivät ole säästelleet ylisanoissa. Albumilta löytyvät elämän koko kirjo; vapaus, into, särö, kohu, erikoisuus, hulluus, seksuaalisuus sekä loistokkuus. Albumin 10 kappaletta muodostavat yhtenäisen tarinan, joka lumoaa ensi kerrasta.

Coldplay: "Viva La Vida Or Death And All His Friends".

Coldplayn "Viva La Vida" -albumin etukansi. Siinä näkyy ranskalaisen vallankumouksellisen maalauksen mukaelma. Taideteoksen päälle on maalattu valkoisin paksuin kirjaimin albumin nimi keskellä kuvaa. Ilmestyy Suomessa 13.6.

Lontoolainen rock-ryhmä Coldplay (www.coldplay.com) tiedottaa tulevansa julkaisemaan Suomessa uuden ytimekkäästi nimetyn “Viva La Vida Or Death And All His Friends” -albuminsa kesäkuun 13. päivä. Albumilta julkaistiin ensimmäinen single, “Violent Hill”, jonka voi kuunnella viikon ajan täysin ilmaiseksi yhtyeen virallisilla nettisivuilla. Tämän vuosituhannen suosituimpiin rokkiryhmiin kuuluvan Coldplayn uusin pitkäsoitto on legendaarisen Brian Enon ja Markus Dravsin yhteistyössä tuottama kiekko. Levyn luomistyö aloitettiin joulukuussa 2006. Albumin äänityshommat laitettiin edellisen vuoden alussa hetkeksi jäihin, sillä bändin veri veti tien päälle Etelä-Amerikkaan. Se esiintyi vuoden 2007 alussa uransa ensimmäistä kertaa mm. Argentiinassa ja Chilessä, Brasiliassa sekä Meksikossa. Coldplay on sittemmin paljastanut ottaneensa “Viva La Vida Or Death And All His Friends” -tekeleeseensä vaikutteita reissun aikana saamistaan elämyksistä. Kiekkoa on äänitetty kirkoissa ja Latinalaisen Amerikan mannuilla, mutta myös Espanjassa kiertueensa aikana.

Käyttöehdot