Tagipilvi: harry potter

Harry Potter -kirjaa Kiinaan laivalasteittain.

Kiinankieliset Harry Potter -kirjat menevät kaupaksi, sillä velhokoulun oppilaan seikkailuja on hankittu Kiinaan jopa 1,8 miljoonan kappaleen suuruinen painos. Kiinan maaperällä Harry Potter -sarjan tuorein tekele, nimeltään “Harry Potter ja kuoleman varjelukset”, on joutunut laittomien käännösten uhriksi. Kirjaa on nimittäin levitetty nettisivuilla jo kuukausia ennen tekeleen virallista julkaisupäivämäärää — tällainen piratismi on tarkoitus tukahduttaa tavalla tai toisella. Huolimatta laittomasta kirjan leviämisestä, kiinalaiset Harry-fanit ovat olleet ahkerasti jonottamassa uusinta kirjan virallista versiota. Seitsemäs Potter on saanut tähän mennessä 1,1 miljoonan kopion suuruisen tilausmäärän. Lisäksi 700 000 kopiota kirjasta on hankittu Taiwaniin ja Hong Kongiin.

Albus Dumbledore on homo.

Harry Potter -kirjasarjassa esiintyvä Albus Dumbledore, joka toimii kuvitteellisen Tylypahkan velhokoulun rehtorin virassa, on paljastettu viralliselta taholta homoseksuaaliksi. Itse kirjan luoja J.K. Rowling kertoi hiljattain viime perjantaina Yhdysvalloissa New Yorkissa, jossa nainen oli markkinoimassa uusinta Harry Potter -kirjaa, mikä on suomeksi nimeltään “Harry Potter ja kuoleman varjelukset” ja englanniksi “Harry Potter and the Deathly Hallows”. Nainen luki otteen kirjasta ja vastaili sen jälkeen yleisön esittämiin kysymyksiin. Kirjailija kertoi perjantai-iltana yleisölle, että Dumbledore on homo.

Daniel Radcliffe näyttelee sotilasta.

Brittiläinen näyttelijä Daniel Radcliffe, joka on parhaiten tuttu roolistaan kouluikäisenä velhona Harry Potter -elokuvissa, muuttaa roolinsa nyt taikamaakarista sotilaaksi. Hän nimittäin esiintyy My Boy Jack -nimisessä televisio-ohjelmassa, missä hän näyttelee 17-vuotiasta Jack Kiplingia. Ohjelman juoneen kerrotaan kuuluvan Kiplingin katoaminen mystisesti sen jälkeen kun hänen isänsä järjesti poikaisen sotavoimiin huolimatta Jackin kehnosta näkökyvystä. Teinipoika katosi eikä häntä ikinä löytynyt — tämä jätti Jackin vanhemmat pähkäilemään poikansa kohtaloa. Kyseessä ei siis ole kovinkaan humoristinen tai aihepiiriltään kevyt teos, joka on askel kohti vakavampaa näyttelemistä Danielilta.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina