Daniel Radcliffe näyttelee sotilasta.

Brittiläinen näyttelijä Daniel Radcliffe, joka on parhaiten tuttu roolistaan kouluikäisenä velhona Harry Potter -elokuvissa, muuttaa roolinsa nyt taikamaakarista sotilaaksi. Hän nimittäin esiintyy My Boy Jack -nimisessä televisio-ohjelmassa, missä hän näyttelee 17-vuotiasta Jack Kiplingia. Ohjelman juoneen kerrotaan kuuluvan Kiplingin katoaminen mystisesti sen jälkeen kun hänen isänsä järjesti poikaisen sotavoimiin huolimatta Jackin kehnosta näkökyvystä. Teinipoika katosi eikä häntä ikinä löytynyt — tämä jätti Jackin vanhemmat pähkäilemään poikansa kohtaloa. Kyseessä ei siis ole kovinkaan humoristinen tai aihepiiriltään kevyt teos, joka on askel kohti vakavampaa näyttelemistä Danielilta.

Tämä 18-vuotias nuori mies esittää vuotta nuorempaa Jack Kiplingiä. Ohjelma pohjautuu tositapahtumiin ja sijoittuu ensimmäisen maailmansodan aikakauteen. Ohjelma on tyylilajiltaan draama.

Daniel Radcliffe, joka täytti hiljattain täysi-ikäisyyden paalumerkin, on kerännyt muhkean 23 miljoonan Iso-Britannian punnan omaisuuden. Hän on aikaisemmin paljastanut haluavansa näytellä monipuolisempaa ja “kypsempää” roolia, kuin mitä HP:ssa. Hän on henkilökohtaisesti kiinnostunut ensimmäisestä maailmansodasta, joten Jack Kiplingin rooliin istuminen on sujunut varsin innokkaasti.

Radcliffe on esiintynyt ensimmäisessä bestseller-teokseen pohjautuvassa Harry Potter -elokuvassa, joita on tarkoitus tehdä yhteensä viisi kappaletta. Miehen on tarkoitus näytellä myös elokuvasarjan kahdessa viimeisessä osassa.

Jaa Facebookissa

Petri kirjoitti 6155 päivää sitten, että:

Tämä aihe kiinnostaa meikäläistä paljon. Tuo näyttelijä voi olla tulevaisuudessa aikamoinen joka-ohjelman kasvo, sillä heppu osaa hommansa ihan kiitettävän hyvin.

n:o

Käyttöehdot