Tagipilvi: kevin federline

Britney Spears ei saa tavata lapsiaan.

Kohun keskipisteenä säilyvä Britney Spears (www.britneyspears.com) on äskettäin saanut lakiteitse kehotuksen olla tapaamatta lapsiaan enää näillä näkymin. Perjantaina naiselta evättiin pääsy tavata kahta pientä lastaan sairaalan tiloissa. Nainen vietiin päivää aikaisemmin itsekin paareilla raahattuna sairaalaan — kiireellisesti. Tapahtumien kulku on ollut Spearsin lähipiirissä hyvin äkkinäistä johtuen osittain juuri Britneyn itsensä tekemistä tempauksista. Nainen on nyt menettänyt lastensa huoltajuuden entiselle poikaystävälleen ja lasten isälle, Kevin Federlinelle. Los Angelesissa vaikuttava Korkein oikeus päätti tuomarin suulla kieltää naista tapaamasta lapsiaan ennen kuin hänelle on erikseen annettu lupa.

Britney Spearsin lakimiehet hylkäävät.

Jenkkipoppari Britney Spears (www.britneyspears.com kokee odottamattomia pulmia kun hänen lakimiehensä tuntuvat olevan hylkäämässä hänet kesken oikeusprosessin. Spears nujakoi lakimiestensä välityksellä entistä aviopuolisoon, Kevin Federlinea, vastaan, mutta nyt tilanne on muuttumassa. Lakifirma, joka Spearsia edustaa, jätti eilen keskiviikkona oikeusistuimelle pyynnön erota toimestaan ja jättäytyä edustamasta Britney Spearsia. Poppiprisenssan lakimiehet kokevat heidän välillään tapahtuneen vakavanlaatuinen kommunikaatiokatkos, jonka vuoksi naisen edustaminen on lakimieslegioonan mukaan tullut aivan täysin & ihan mahdottomaksi savotaksi.

Britney ajoi hiukset huumetestin vuoksi.

Pop-laulaja Britney Spears kertoo ajaneensa päänsä kaljuksi, koska hän oli vakuuttunut siitä, että hänen hiuksistaan tultaisiin tekemään huumetesti. Nainen hämmästytti fanejaan tämän vuoden tammikuussa kun hän ilmestyi ihmisten ilmoille kaljuna. Hän leikkasi hiuksensa omatoimisesti Los Angelesissa sijaitsevassa kampaamossa paparazzien kuvatessa tapahtumaa.

Britney Spears: avioero virallinen.

Pop-prinsessa Britney Spears (www.britneyspears.com) on nyt virallisesti eronnut wannabe-räppäri Kevin Federlinesta. Parin aikaisemmin tekemä avioeropäätös sai muodollisen vahvistuksensa hiljattain kun USA:n Los Angelesissa tuomari allekirjoitti ratkaisupäätöksen. Tähän päättyi parin kuukausia kestänyt avioeroprosessi, jonka aikana on huhuttu, että erossa tehdyn sopimuksen mukaan lapsille on annettu yhteishuoltajuus. Myös Kevinin elatustuesta on liidellyt huhuja — tästäkään yksityiskohdasta ei ole annettu virallista tietoa.

Käyttöehdot