Britney Spears: avioero virallinen.

Pop-prinsessa Britney Spears (www.britneyspears.com) on nyt virallisesti eronnut wannabe-räppäri Kevin Federlinesta. Parin aikaisemmin tekemä avioeropäätös sai muodollisen vahvistuksensa hiljattain kun USA:n Los Angelesissa tuomari allekirjoitti ratkaisupäätöksen. Tähän päättyi parin kuukausia kestänyt avioeroprosessi, jonka aikana on huhuttu, että erossa tehdyn sopimuksen mukaan lapsille on annettu yhteishuoltajuus. Myös Kevinin elatustuesta on liidellyt huhuja — tästäkään yksityiskohdasta ei ole annettu virallista tietoa.

Britney Spearsilla ja Kevin Federlinella on kaksi lasta: Sean Preston ja Jayden James. Lasten huoltajuuspäätöksen yksityiskohtia ei ole näillä näkymin paljastettu julkisuudessa.

Spearsin uuden pitkäsoiton, albumin, on tarkoitus ilmestyi tämän vuoden puolella. Naisen uuden albumin nimeä ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta siihen voi vaikuttaa liittymällä Britney Spearsin faniklubiin, jonka jäsenet voivat äänestää albumin nimeä Internetissä. Nimivaihtoehdot ovat:

  • “Omg is Like Lindsay Lohan Like Okay Like
  • “What if the Joke Is on You
  • “Down Boy”
  • “Integrity”
  • “Dignity”

Spears on tehnyt töitä tämän vuoden puolella uuden albuminsa kanssa. Sitä työstämään valittiin tuottajiksi Sean Garret ja Jonathan Rotem. Levyllä on myös muita tuottajia. Uusi kiekko tulee olemaan laulajattaren uran järjestyksessä viides studioalbumi. Sen julkaisua voi odottaa tapahtuvaksi marraskuussa 2007. Kiekolta ilmeisesti lohkaistaan myös single-levy, mikä julkaistaan jossain vaiheessa kuluvaa kuukautta. Albumin soittolistalta tullaan kuulemaan ainakin kappaleet “Get Back”, “Gimme More” ja “Freakshow”.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot