Tea Hiilloste yhteistyössä Remu Aaltosen kanssa.

Tea Hiilloste seisoo violetti takki yllään ja musta koppalakki päässään. Tytöllä pitkät vaaleat hiukset ja suu supussa. Taustalla näkyy koristeellisia kullankeltaisia symboleja toistuvana koko tausta-alueella. Tealta uutta musiikkia

Tea Hiilloste julkaisee lokakuussa toisen sooloalbumin ja levyn ensimmäinen singlelohkaisu on viileä poptykki “C´mon C´mon”. Kappaleella on mukana itse Remu Aaltonen, joka myös vierailee kappaleeseen kuvatulla musiiikkivideolla. Tea kommentoi Aaltosen kanssa työskentelemistä: On ollut erittäin suuri kunnia työskennellä Remu Aaltosen kanssa. Hän on kovan luokan muusikko ja karismaattinen henkilö. Meillä oli hyvin hauskaa biisiä ja videota tehdessä. “C´mon C´mon” -kappale on Jarkko Ehnqvistin ja Tean käsialaa. “C´mon C´mon” jaettiin radioille keskiviikkona 27.8. ja video maanantaina 1.9. Kuuntele kappale tästä.

Elämä lapselle -konsertti

Tea esiintyy 10.9. Elämä lapselle -konsertissa Remun kanssa. Konsertti esitetään MTV3-kanavalla lauantaina 20.9.

Sooloura

Tea aloitti yli vuosi sitten soolouran menestyksekkäällä “Tytöt tykkää” -singlellä. Single on myynyt tähän mennessä lähes viisinkertaista kultaa ja tuplaplatinaa (yli 24 700 kpl) ja oli vuoden 2007 kolmanneksi myydyin kotimainen single. Koukuttava kappale oli ja on on edelleen EMIn nettisivujen kaikkien aikojen kuunnelluin ja katsotuin kappale. “Tytöt tykkää” menestyi myös diskolistalla ja DJ:t valitsivatkin “Tytöt tykkää” -singlen vuoden 2007 kappaleeksi ja Tean vuoden tulokkaaksi. “Tytöt tykkää” -albumi on myynyt yli 12 000 kappaletta.

Juontotyöt

Tea toimii juontajana ja kanavankasvona Juniorilla ja juontaa MTV3-kanavalla Kids top 20 -ohjelmaa. Tea on juontanut lukuisia eri tapahtumia kuluneen kesän aikana.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot