This Morn' Omina: "Momentum of Singular Clarity" -MCD.

This Morn' Ominan MCD:n "Momentum of Singular Clarity" etukannessa alhaalta ylöspäin otettu valokuva suuresta teräksisestä varresta, joka voi kuulua kaivinkoneelle tai nosturille. Kuvan pohjaväri harmaa ja eloton. Yläosassa lukee This Morn' Ominan nimi, j Julkaistaan 4.4.2009

Belgialainen elektronista tanssimusiikkia sykähtelevä This Morn’ Omina (www.hegira.be) on tullut siihen tulokseen, että yhtyeen on tullut aika julkaista pitkästä aikaa uutta musiikkia. Vuorossa on kahden albumin väliin jäävä MCD-kiekko, nimeltään “Momentum of Singular Clarity”, joka ilmestyy huhtikuussa 4. päivä levymerkki Ant-Zenin julkaisemana. Tämä julkaisu on välipysäkki ennen kolmatta “Nyan”-trilogiaan kuuluvaa albumia. MCD “Momentum of Singular Clarity” sisältää yhteensä viisi biisiä, joista ensimmäinen ja viimeinen on nivottu toisiinsa kiinni ainakin nimiensä perusteella.

This Morn’ Ominan uudella MCD:llä kuullaan viittä biisiä, joissa on bändille ominainen musiikkityyli tallessa. Kappaleet ovat rytmiensä osalta monipuolisia ja impulsiivisia, syvällisiäkin. Sykähtelevien kappaleiden, jotka kelpaavat erityisesti tanssilattioille, ovat “Momentum I” ja “Momentum II”. Kiekko sisältää lisäksi melodisesti kauniin kappaleen “Nuraghi” ja synkeän “Ananda”-nimisen biisin. “Tellurian” on taas hitaanpuoleinen ja melankolinenkin värssy. Näytebiisejä yhtyeen tuotannosta löytyy elektroyhtyeen omilta MySpace-sivuilta.

“Momentum of Singular Clarity” -MCD:n kappaleet:

  1. Momentum I
  2. Nuraghi
  3. Ananda
  4. Tellurian
  5. Momentum II

This Morn’ Omina on:

  • Mika Goedrijk
  • Sal-Ocin
  • Spike

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot