Tokio Hotel ei tule Suomeen.

  • Julkaistu 26.03.2008
  • Tagit:
  • Luettu 2629 kertaa

Säälittävää emorokkia soittava Tokio Hotel (http://tokiohotel.com) aloitti kuluvan kuukauden ensimmäisellä viikolla kattavan “1000 Hotels” -nimisen Euroopan-kiertueen Brysselistä, josta se on jatkamassa suunnitelmien mukaan matkaansa myös Alankomaihin, Luxembourgiin, Ranskaan, Espanjaan, Portugaliin, Italiaan, Saksaan ja myös tänne Skandinaviaan. Kiertueensa poppoon piti päättää alkuperäisten keikka-aikataulujen mukaan 8. päivä huhtikuuta, muta odottamattomia ongelmia on ilmaantunut. Yhtyeen vokalisti on saksalaisen Bild-nimisen lehtijulkaisun ja orkesterin virallisen emofanikunnan mukaan helisemässä vokalistinsa takia. Yhtyeen laulajan virkaa toimittava Bill Kaulitz on nimittäin onnistunut saamaan tulehduksen äänihuuliinsa. Mies on tämän epäonnen vuoksi aiheuttanut sen, että bändi joutuu peruuttamaan konserttinsa myös täällä Suomessa. Tokio Hotelin piti alunperin tehdä esiintyminen Helsingissä 5. päivä huhtikuuta.

Bill Kaulitzilla on äänihuulissa jonkinlainen kysta, joka tullaan poistamaan. Tokio Hotel on antanut nettisivuillaan virallisen lausunnon siitä, miten vakavasti Kaulitzin äänihuulten operoiminen vaikuttaa bändin keikkasuunnitelmiin. Mies joutuu joka tapauksessa käymään leikkauksessa sairautensa tähden. Bändi joutui nimittäin lopettamaan loistokkaasti startanneen Euroopan-kiertueensa, johon kuului vielä keikat Portugalissa, Espanjassa ja Ranskassa, koska Kaulitzin käymän leikkauksen jälkeen hän joutuu olemaan sairaslomalla useita viikkoja. Kiertuesuunnitelmat Pohjois-Amerikankin osalta on jouduttu laittamaan jäähylle ainakin toistaiseksi.

Suomessa koettavan Tokio Hotelin esiintyminen ei ole ainoa peruuntunut keikka tältä rokkiryhmältä, sillä yhtye joutui perumaan jo 16. maaliskuuta esiintymisen Lissabonissa, Portugalissa, vain muutamia minuutteja ennen keikan alkamista. Bändi tulee kuitenkin hyvittämään portugalilaisille emofaneilleen lupaamansa esiintymisen — Tokio Hotel esiintyy Lissabonissa kesäkuussa viimeisellä viikolla.

Tokio Hotelin vokalistin äänihuulionnettomuus johti siihen, että kaikki jäljellä olevat “1000 Hotels European Tour” -kiertueen keikat peruttiin. Jos yhtye tekee korvaavia esiintymisiä, niistä tullaan informoimaan hyvissä ajoin. Joka tapauksessa kaikki sisäänpääsyliput ostaneet henkilöt saavat halutessaan hyvityksen pileteistään. Lipuista maksetaan korvaukset niistä paikoista, joista liput on ostettu.

Billin äänihuulet joudutaan leikkaamaan mahdollisimman pian. Tällä hetkellä seäk Bill, mutta myös Tom, Gustav ja Georg ovat äärimmäisen pahoillaan siitä, että he eivät voi viedä lupaamaansa kiertuetta kunnialla loppuun asti. Etenkin Billistä tämä tilanne tuntuu todella pahalta. Hän on bändin julkaiseman lausunnon mukaan vallan musertunut aiheuttamastaan pettymyksestä ja huolesta. Suurin huoli hänen kohdallaan on siinä, voiko hän enää koskaan toimia laulajana, sillä jos äänihuulet ovat pahasti vioittuneet, ei vokalistin toimesta tule mitään. Bill toivoo Tokio Hotelin nettisivuilla annetussa tiedotteessa pääsevänsä tapaamaan fanejaan lavalla mahdollisimman pian.

Tokio Hotelin piti esiintyä Helsingin Jäähallissa lauantaina 5. huhtikuuta kello 20 alkaen. Keikka oli loppuunmyyty. Konserttia järjesti_Eastway Oy_

Tokio Hotel on:

  • Bill Kaulitz (laulu)
  • Tom Kaulitz (kitara ja taustalaulu)
  • Georg Listing (basso)
  • Gustav Schäfer (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot