Van Morrisonin "Astral Weeks: Live At The Hollywood Bowl" julkaistaan 10. helmikuuta 2009.

Valokuva Van Morrisonin livelevystä "Astral Weeks: Live At The Hollywood Bowl". Kuvassa harmaata taustaa vasten akustista kitaraa soittava mustiin pukeutunut mies, jolla mustat aurinkolasit ja musta hattu päässään. Artistin nimi valkoisella värillä ja kau Julkaistaan 10.2.2009

Van Morrisonin “Astral Weeks: Live At The Hollywood Bowl” on kunnioitus legendaarisen soul-laulajan “Astral Weeks” -albumille vuodelta 1968. Monipalkittu soul-laulaja ja musikaali-legenda Van Morrison julkaisee “Astral Weeks: Live at Hollywood Bowl” -uusintajulkaisun historiallisesta sooloalbumistaan vuodelta 1968. Hollywood Bowlissa 7. ja 8. marraskuuta 2008 nauhoitettu live-taltiointi juhlistaa Van Morrisonin ensiesiintymistä levy-yhtiö EMI:n artistijoukoissa. “Astral Weeks: Live at Hollywood Bowl” saapuu kauppoihin 10 helmikuuta 2009. Konsertin taustajoukoissa oli mukana maailmanluokan huippumuusikoita, joista osa oli soittamassa alkuperäisessä “Astral Weeks” -julkaisussa 40 vuotta sitten.

“Astral Weeks: Live At The Hollywood Bowl” -albumin kappaleet:

  1. Astral Weeks/I Believe I’ve Transcended
  2. Beside You
  3. Slim Slow Slider/ I Start Breaking Down
  4. Sweet Thing
  5. The Way Young Lovers Do
  6. Cyprus Avenue / You Came Walking Down
  7. Ballerina
  8. Madame George
  9. Listen to the Lion / The Lion Speaks (bonuskappale)
  10. Common One (bonuskappale)

Hollywood Bowl konsertit antoivat minulle toivotun mahdollisuuden esittää nämä kappaleet sellaisina kuin olin ne alun perin toivonutkin. Live-taltioinnissa on tietynlainen lataus, jota ei voi saavuttaa studio ympäristössä. Nautin live-taltiointien kuuntelusta, koska niistä saa aidomman kokonaiskuvan. Hollywood Bowlin keikalla oli aistittavissa mieletön tunnelataus. Tunsin senl., sanoo Mr. Morrison, joka hämmästyttävästi piti vain yhden harjoituksen ennen konsertteja.

Hollywood Bowlissa taltioidut esitykset julkaistaan myös HD- sekä DVD-formaateissa.

Van Morrison trivia:

Van Morrison on valittu sekä Rock and Roll Hall of Fameen että Songwriters Hall of Fameen. Hänen soolouran tunnetuimpia kappaleita ovat “Brown-Eyed Girl” ja “Moondance”. Van Morrisonin vuoden 1968 albumi “Astral Weeks” yhdisti R&B- ja kelttimusiikkia sekä jazzia. Astral Weeks albumia pidetään yhtenä popmusiikin tärkeimmistä levyistä, vaikka se ei ilmestyessään saavuttanut suurta kaupallista menestystä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot