Within Temptation julkaisi akustisen albumin eilen.

Naurava ja laiha nainen katselee ylöspäi huoneessa, jonka seinät ovat koristeleikkauksia täynnä ja jotka on maalattu valkoisiksi. Myös naisen puku on valkoinen, se muistuttaa valkoista korsettia tai korselettia. Naisella pitkät tummanruskeat kiharaiset hi Kuvassa naislaulaja

Hollantilainen Within Temptation (www.within-temptation.com) julkaisi akustisen livealbumin eilen 4. marraskuuta. Albumilla on yksi uusi kappale, “Utopia”. Kappale on duetto brittiläisen laulaja-lauluntekijä Chris Jonesin kanssa.

Idea akustiseen albumiin syntyi akustisella konserttisalikiertueella viime syksynä. Yhtye halusi taltioida hienot, massiiviset kappaleensa yksinkertaisen pelkistetysti, tuoden kappaleiden nerokkaat sävellykset esille selkeämmin. Kitaristi Robert Westerholt kertoo, että kappaleiden uudelleen sovitus antaa myös yleisölle mahdollisuuden kuulla niitä vaikutteita, joista Within Temptationin musiikki ilmentää.

Vuonna 1996 perustetun yhtyeen albumeja on myyty maailmanlaajuisesti yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Kitaristi Robert Westerholtin ja laulaja Sharon den Adelin perustama kuusihenkinen yhtye tunnetaan mm. hiteistään “What Have You Done”, “Stand My Ground”, “All I Need” sekä “Frozen”.

“An Acoustic Night At The Theatre” -albumin kappaleet:

 1. Towards The End
 2. Stand My Ground
 3. Caged
 4. All I Need
 5. Frozen
 6. Somewhere (feat. Anneke van Giersbergen)
 7. The Cross
 8. Pale
 9. What Have You Done (feat. Keith Caputo)
 10. Memories
 11. Forgiven
 12. Utopia (feat. Chris Jones)

Within Temptation on:

 • Sharon den Adel (laulu)
 • Robert Westerholt (kitara)
 • Ruud Adrianus Jolie (kitara)
 • Martijn Spierenburg (kosketinsoittimet)
 • Jeroen van Veen (basso)
 • Stephen van Haestregt (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot