Katy Perry julkaisee "Unplugged"-albumin 18.11.

  • Julkaistu 04.11.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1869 kertaa

Violettiin toppiin ja pinkinväriseen hameeseen pukeutunut tummahiuksinen Katy Perry soittaa akustista kitaraa ja hymyilee. Naisen taustalla säkenöivää pimeyttä ja rumpuja. Kuvan yläosassa hoikin valkoisin kirjaimin Katy Perry ja sen vasemmassa laidassa lu Julkaistaan 18.11.2009

Multiplatinaa myynyt Katy Perry julkaisee keskiviikkona 18.11. MTV Unpugged -albumin. Levyllä kuullaan mm. hittikappaleet “I Kissed a Girl”, “Thinking Of You” sekä “Waking Up In Vegas” uudelleen sovitettuina tulkintoina. Lisäksi levyllä on cover-versio Fountains of Waynen kappaleesta “Hackensack”, sekä entuudestaan julkaisematon biisi “Brick By Brick”. Seitsemän biisin pituinen “Unplugged”-albumi nauhoitettiin New Yorkissa 22. heinäkuuta 2009. Levyn mukana tulevalla DVD:llä on videomateriaalia esityksistä sekä Katy Perryn haastattelu.

Katy Perry juontaa jälleen MTV Europe Music Awardsit

MTV Europe Music Awardsit järjestetään 5.11. Berliinissä ja Katy Perry on ensimmäinen henkilö MTV:n historiassa, joka on valittu juontamaan Europe Music Awardsit toistamiseen. Perryn EMA-juonto vuonna 2008 oli hyvin viihdyttävä ja energinen. Katy Perry saapui lavalle jätti huulipuikon kera ja oli pukeutunut mitä ihastuttavimpiin asuihin. Vuoden 2009 Awardsit esitetään suorana MTV-kanavalla 5.11. klo 21.00. Lisätietoja ohjelmasta löytyy suoraan täältä.

Katy Perry

Katy Perry on myynyt “One of The Boys” –läpimurtolevyään 5 miljoonaa kappaletta ja hän on neljäs artisti maailmassa, jonka debyyttialbumin kolme singleä ovat nousseet listaykkösiksi. Lisäksi Katy Perry on palkittu Brit- ja MTV Europe Awardseissa sekä ollut ehdolla Grammy Awardseissa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot