Hardcore Superstar Nuclear Blast Recordsille.

Ruotsalainen rokkariryhmä, joka kutsuu itseään vaatimattomasti nimellä Hardcore Superstar (www.hardcoresuperstar.com), on solminut sopimuksen suuren saksalaisen Nuclear Blast Recordsin kanssa. Yhteistyösopimuksen siivittämänä rytmiryhmä pystyy julkaisemaan uusimman studioalbuminsa kesäkuussa 2009. Uuden albumin nimi on “Beg For It” ja sitä purkitetaan tälläkin hetkellä. Osa albumin nauhoitusvaiheesta tullaan hoitamaan ruotsalaisen melodista metelimusiikkia tekevän In Flamesin omistamassa studiossa Ruotsin Göteborgissa.

Hardcore Superstarin joukot kommentoivat solmimaansa levytyssopimusta Nuclear Blastin kanssa toteamalla, että on yksinkertaisesti suuri kunnia kuulua kyseisen levy-yhtiön talliin. Bändin jäsenet kertovat kuunnelleensa Nuclear Blastin edustamia yhtyeitä jo vuodesta 1987 ja nyt hekin ovat osa legendaarista tiimiä.

Hardcore Superstaria Ruotsin rajojen sisällä edustaa Gain Music Entertainment. Gainin puhemies, eli Markus Tagaris, toteaa Nuclear Blastin olleen hyvä valinta bändille. Nuclear Blast yhdessä Gain Musicin kanssa voivat Tagariksin mukaan tehdä fantastista työtä uuden “Beg For It” -kiekon esille tuomisessa. Vastaavasti Nuclear Blastia edustava Marko Siraca hehkuttaa hänen ja koko firman olevan nyt erittäin tyytyväistä sakkia saatuaan Hardcore Superstarin joukkojensa jatkoksi. Yhtye on miehen mukaan omalaatuinen ja erityinen rokkibändi.

Hardcore Superstar luo tällä hetkellä uutta albumia seuraajaksi marraskuussa 2007 ilmestyneelle “Dreamin’ in a Casket” -kiekolle. Edellisen albumin julkaisi suurelle yleisölle Gain Music Entertainment. Tämänkin albumin yhtye purkitti osittain In Flames Studion syövereissä Göteborgissa ja sen tuottajana käytettiin Adde ja Martin Sandvikin tietotaitoa. Albumista ilmestyi standardiversion lisäksi rajoitettuna painosmääränä bonus-DVD:llä varustettu erikoispainos.

Bändiin kiinnitettiin edellisen vuoden puolella Crazy Lixxin koplasta tunnettu kitaristi Vic Zino. Hän korvasi HS:n leiristä aikaisemmin poistuneen Thomas Silver. Silver ilmoitti vuoden 2008 tammikuussa kyllästyneensä musiikkielämään ja keikkailemiseen, joten hän päätti oitis vaihtaa maisemaa. Jo vuoden 2008 Vic Zino kävi auttelemassa ruotsalaisia Euroopan-kiertueen keikoilal, mutta hän toimi tuohon aikaan vielä keikkakitaristina, jonka jälkeen mies vakinaistettiin Hardcore Superstarin kokoonpanoon.

Yhtye perui helmikuun viimeisellä viikolla aivan yllättäen lupaamansa kiertueen Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Reissun perumista perusteltiin henkilökohtaisilla syillä, joita ei kuitenkaan eritelty sen yksityiskohtaisemmin. Kiertue oli tarkoitus soittaa huhti-toukokuussa. Soitinyhtyeen oli tarkoitus toimia kiertueella tukibändinä ruotsalaiselle In Flamesille.

Hardcore Superstar esiintyy:

  • 12. maaliskuuta 2009: ULU (Lontoo, Iso-Britannia)
  • 25. maaliskuuta 2009: Country-club (Åre, Ruotsi)
  • 26. maaliskuuta 2009: Country-club (Åre, Ruotsi)
  • 27. maaliskuuta 2009: Aveny (Sundsvall, Ruotsi)
  • 14. toukokuuta 2009: Azkena Rock Festival (Vitoria, Brasilia)
  • 21. elokuuta 2009: Rock Gone Wild Festival (Algona. Yhdysvallat)

Hardcore Superstar on:

  • Jocke (laulu)
  • Vic (kitara)
  • Martin (basso)
  • Adde (rummut)

Göteborgista kotoisin oleva Hardcore Superstar kertoo musiikillisista tyyleistään vaikutteita haettavan etenkin glam rockin, punk rockin ja rock’n‘rollin, mutta myös thrash metallin saralta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot