Tagipilvi: ipanapa

Ipanapan vauhdikkaat talvilaulut riemastuttavat koko perhettä.

Lastenlevy Ipanapan etukannessa näkyy hymyileviä lapsia ja eläimiä. He ovat kaikki lumihangessa ulkosalla. Lapsella punainen tonttulakki päässä ja punaiset posket. Taivas on sinertävä ja sen keskellä lukee "Ipanapa Talvilaulut". Kuvan reunat harmaasävyisi Julkaistaan 2.12.2009

Ipanapa Records on marssittanut studioon tasokkaan kattauksen Suomen eturivin artisteja ja kääntänyt nupit kaakkoon. Session tuloksena on syntynyt riehakas joulualbumi, jonka parissa viihtyy koko perhe joulun odotuksesta keväthangille saakka. 2.12. julkaistava “Talvilaulut”-albumi on jatkoa edellisten joulujen myydyimmille lastenlevyille, “Ipanapa I” ja Ipanapa II” -albumeille. Talvilaulut on Ipanapa-historian vauhdikkain ja kansainvälisin, sillä levyllä kuullaan useaa eri kieltä, liikutaan monenlaisissa rytmimaisemissa ja kuullaan myös tuttuja joululauluja Ipanapa-henkeen sovitettuna.

Ipanapa All Stars -konsertit avaavat syksyn Tavastian lasten sunnuntait.

Huiman suosion saavuttaneet Tavastian Lasten sunnuntai -konsertit palaavat myös tänä syksynä Suomen johtavan live-klubin ohjelmistoon. Syksyn ensimmäiset lasten sunnuntait starttaavat todellisella jymypaukulla, kun kultaa ja platinaa myynyt Ipanapa marssittaa Tavastian lavalle upean kattauksen ihanimpia Ipanapa-hittejä ja -artisteja.

Konsertissa esiintyvät muun muassa Paleface (“Hiphoppii englantii”), Tuure Kilpeläinen (“Kuningas Ei)”, Hanna Pakarinen (“Mörkö Mainio”), Siiri Nordin
(“Hyväntuoksuinen”), Niko Ahvonen (“Huina haina”) ja Felix Zenger (“Suumusaa”). Mukana on tietysti myös Ipanapan oma Bändibändi!

Ipanapan Iltalaulut tarjoavat lisää yhteisiä hetkiä vanhempien ja lasten arkeen.

Lastenlauluja sisältävän "Ipanapa Iltalaulut" -levyn kannessa sinisävyinen piirros kitaraa soittavasta pikkupojasta, jonka veiressä jokin nalle tai sammakko soittelee harmonikkaa. Kuvan yläosassa lukee kokoelman nimi ja alaosassa kappaleiden nimiä pienell Julkaistaan 30.9.2009

Ipanapa Records jatkaa laadukkaan lastenmusiikin julkaisemista. Nyt ovat vuorossa iltalaulut. “Ipanapa Iltalaulut” (julkaistaan 30.9.) sisältää perheen yhdessä kuunneltaviksi ja laulettavaksi tarkoitettuja lauluja. Levyltä löytyy iltatoimien taustalle kauniita kappaleita, joiden tarkoitus on rauhoittaa päivän riemuista ja valmistaa lapset ja aikuiset yhteiseen mukavaan iltahetkeen. Levyllä on myös perinteisiä tuutulauluja, joita yhdessä kuuntelemalla ja laulamalla uneen vaipuminen sujuu rauhaisasti. Suomen eturivin artistit onnistuvat jälleen Ipanapa-hengessä tarjoilemaan myös aikuisille mukavan kuuntelukokemuksen. Kauniissa lapsenmaailmassa liikuvat tekstit miellyttävät viattomuudellaan myös varttuneempiakin kuuntelijoita, joille levyn musiikkia voikin luonnehtia vaikkapa comfort-musiikiksi. Comfort- tai lohtumusiikin kanssa on vanhempienkin helppo irrottautua arkipäivän kiireistä ja huolista ja keskittyä perheen yhteisiin hetkiin.

Liikenneturva ja Ipanapa Records uudistavat lasten liikennelauluperinnettä

Liikenneturva juhlistaa tänä vuonna 70-vuotista taivaltaan yhtenä pääteemanaan lasten liikenneturvallisuuden edistäminen. Liikenneturva teki syksyllä aloitteen Ipanapa Recordsille uusien lasten liikennelaulujen tuottamisesta. Yhteistyön tuloksena julkaistaan 3.6. viisi uutta lasten liikennelaulua, jotka uudistavat lasten liikennelauluperinnettä tuoreella, hauskalla ja koskettavalla tavalla.

“Ipanapa liikenteessä” -levyn kappaleet käsittelevät muun muassa pyöräilykypärän ja heijastimen käytön tarpeellisuutta sekä turvallista liikkumista. Levyn säveltäjinä, sanoittajina ja esittäjinä toimii Suomen eturivin artisteja ja taiteilijoita. Kappaleet esittävät Jonna Tervonmaa, Martti Servo, Siiri Nordin & Alexandra Babitzin, Eero Raittinen, sekä Pikku Kakkosen Hertan Maailma -ohjelmasta tuttu Ella. Laulujen tekstit ovat Timo Kiiskisen, Ile Vainion & Jorma Toiviaisen, Jukka Virtasen, Pauli Hanhiniemen ja Niina Veittikosken käsialaa.

"Ipanapa 2" on kullan arvoinen!

Lastenlevyn "Ipanapa 2" kansitaide. Kuvassa näkyy keltaista taustaa värikäs piirros laumasta metsäneläimiä vihreän luonnon helmassa. KUvassa vasemmalla suurisilmäinen lapsonen, joka soittelee kitaraa lintujen piiperrellessä hänen ympärillään. Kuvan yläosa "Ipanapa 2" -albumin kansi

Ipanapa 2“ on myynyt kultaa kaksi viikkoa julkaisunsa jälkeen. Muun muassa Lauri Tähkän, Hanna Pakarisen ja Jenni Vartiaisen tähdittämä albumi on jälleen saanut levyostoksille yli 15 000 laadukkaan lastenmusiikin ystävää.

Julkaisuviikollaan albumilistan kymmenenneksi pompannut lastenalbumi on ollut myös kriitikoiden suosiossa.

Ipanapa 2 ennakkokuuntelussa!

Lastenlevyn "Ipanapa 2" kansitaide. Kuvassa näkyy keltaista taustaa värikäs piirros laumasta metsäneläimiä vihreän luonnon helmassa. KUvassa vasemmalla suurisilmäinen lapsonen, joka soittelee kitaraa lintujen piiperrellessä hänen ympärillään. Kuvan yläosa Julkaistaan 29.10.2008

Huippusuosittu lastenalbumi “Ipanapa“ saa jatkoa! 29. päivä kuluvaa kuukautta ilmestyvällä “Ipanapa 2“ -nimisellä lastenlevyllä esiintyvät jälleen eturivin suomalaiset pop– ja rock-muusikot. Levyllä mukana ovat mm. Lauri Tähkä, Jenni Vartiainen, Idols-voittaja Hanna Pakarinen, Egotripin Mikki Kauste, beatboxeri Felix Zenger ja Jyrki69. Uudet “Ipanapa”-kappaleet voi koeajaa MySpacessa vaikka koko perheen voimin. Kuinka taipuu Jyrki69 lepakoksi räystään alle roikkumaan? Kenen koira on Urho Kepponen? Millainen on Anna Järvisen Onnenpäivänen? Kuinka pelottava on Mörkö Mainio?

Odotettu "Ipanapa 2" -albumi julkaistaan 29.10.

Lastenlevyn "Ipanapa 2" kansitaide. Kuvassa näkyy keltaista taustaa värikäs piirros laumasta metsäneläimiä vihreän luonnon helmassa. KUvassa vasemmalla suurisilmäinen lapsonen, joka soittelee kitaraa lintujen piiperrellessä hänen ympärillään. Kuvan yläosa Levyllä 13 kappaletta

Viime syksyn yllättäjä, miltei platinaa myynyt lastenalbumi “Ipanapa 1” saa odotettua jatkoa. Uusi koko perheen lastenlevy on koottu jälleen eturivin suomalaisten pop- ja rock-muusikoiden voimin.

29.10. julkaistavalla levyllä ovat mukana muun muassa Lauri Tähkä, moninkertainen Emma-voittaja Jenni Vartiainen, Idols-voittaja Hanna Pakarinen, Egotripin Mikki Kauste ja viime vuoden ylistetyin ruotsalainen yllättäjä Anna Järvinen. Levyllä kuullaan myös kolme suomenkielistä debyyttiä: suomeksi laulavat ensimmäistä kertaa niin Hanna Pakarinen, Jyrki69 kuin Anna Järvinenkin.

Käyttöehdot