Katy Perryn "California Gurls" -kappale teki uuden ennätyksen.

  • Julkaistu 30.06.2010
  • Tagit:
  • Luettu 2710 kertaa

Kuvassa Katy Perry. Kuvassa Katy Perry

Katy Perryn “California Gurls” -kappale on tehnyt uuden ennätyksen Billboardin Pop Song -radiosoittolistalla. “California Gurls” soi viime viikolla enemmän kuin mikään muu kappale koskaan Billboard Pop Song -listan 17-vuotisen historian aikana. “California Gurls” soi 11 816 kertaa 21.6 ja 27.6. välisenä aikana radiosoittoa mittaavan Nielsenin mukaan. Edellistä ennätystä piti hallussaan Kesha “Tik Tok” -kappaleella ja 11 224 soittokerralla.

Katso uusi musiikkivideo

Katy Perryn “California Gurls” -kesähitti on hallinnut kuukauden ajan niin radio-kuin myyntilistoja ympäri maailmaa. Nyt kappaleeseen on valmistunut paljon puhetta herättänyt musiikkivideo. Katso video tästä. Kyseinen kappale löytyy Perryn elokuussa julkaistavalta “Teenage Dream” -albumilta.

Katy Perryn “Hot´n´Cold” -hitti on Suomen soitetuin

Katy Perry on myynyt vuonna 2008 julkaistua “One of The Boys” –läpimurtolevyään yli 5 miljoonaa kappaletta ja hän on neljäs artisti maailmassa, jonka debyyttialbumin kolme singleä ovat nousseet listaykkösiksi. Lisäksi Katy Perry on palkittu Brit- ja MTV Europe Awardseissa ja ollut ehdolla Grammy Awardseissa. Katy Perry on myös ensimmäinen juontaja, joka valittiin kahtena peräkkäisenä vuotena juontamaan MTV Europe Music Awardsit. Katy Perryn ensimmäinen ja paljon puhetta herättänyt “I Kissed a Girl” -single nosti Perryn koko maailman tietoisuuteen.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot