Katy Perryn kuuma kesä — ykköspaikat Atlantin molemmin puolin.

 • Julkaistu 13.08.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1537 kertaa

Valokuva Katy Perry -nimisestä amerikkalaisesta laulajattaresta. Naisella mustat hiukset, lyhyt pinkki hame ja violetti paita. Toisessa kädessä hänellä suuri jäätelötötterö. Tausta on luonnonvalkoinen. Albumi Suomeen 17.9.2008

Billboardin listaa seitsemän viikkoa hallinnut Katy Perryn “I Kissed A Girl” valloitti myös UK:n singlelistan kärkipaikan! Sensaatiomainen Perry on ehdolla MTV Video Music Awards 2008 -kilpailussa kategorioissa “Best New Artist” ja “Best Female Video”. “It Girl” Katy Perry valloittaa maailmaa pyörremyrskyn tavoin. Sekä Yhdysvaltojen että UK:n listaykköseksi kivunnut neitokainen on herättänyt runsaasti keskustelua provosoivilla ja kantaaottavilla sanoituksillaan ja tinkimättömällä asenteellaan. “I Kissed A Girl” on myynyt Yhdysvalloissa tuplaplatinaa ja single komeilee ykkösenä mm. Australiassa, Kanadassa ja Ruotsissa. “I Kissed A Girl” pitää johtopaikkaa myös iTunesin listoilla ympäri maailman. Kärkisija löytyy mm. Yhdysvalloissa, Australiassa, Itävallassa, Kanadassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Hollannissa, Irlannissa, Luxemburgissa, Uudessa-Seelannissa, Ruotsissa, Sveitsissä ja UK:ssa.

Katy on hurmannut kriitikot ja fanit tunnustuksellisilla kappaleillaan. “One of the Boys” sisältää tarinoita mm. ex-poikakavereista (kappaleissa “Hot N Cold” ja “Ur So Gay”), kreiseistä road tripeistä ystävien kanssa (biisissä “Waking Up In Vegas”) sekä itsensä löytämisestä (kappaleissa “I Kissed A Girl” sekä “Fingerprints”). Albumi tuo myös esille Katy Perryn herkempää puolta balladeilla “Lost” ja “Thinking Of You”.

“One of the Boys” julkaistiin Yhdysvalloissa ja Kanadassa kesäkuussa ja se debytoi Billboardin albumilistan sijalla 9. Kanadassa albumi on myynyt jo kultaa.

“One of the Boys” -albumin kappaleet:

 1. One of the Boys
 2. I Kissed a Girl
 3. Waking up in Vegas
 4. Thinking of You
 5. Mannequin
 6. Ur So Gay
 7. Hot N Cold
 8. If You Can Afford Me
 9. Lost
 10. Self Inflicted
 11. I’m Still Breathing
 12. Fingerprints

Albumin tuottajapuolelta löytyy mm. Greg Wells (Mika, Natasha Bedingfield), Glen Ballard (No Doubt, Alanis Morrisette), Dave Stewart (Eurythmics), Dr. Luke (Kelly Clarkson, Avril Lavigne), Max Martin (Leona Lewis) sekä Butch Walker (Pink). “One of the Boys” julkaistaan Suomessa 17. syyskuuta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot