Lasten rockfestivaali Seikkisrockin ohjelmisto julkaistiin.

Kesän festarikauden avaava Seikkisrock on julkaissut ohjelmistonsa. Turun Seikkailupuistossa 12.–13.6.2010 järjestettävä lasten oma rockfestivaali tarjoaa jo 12. kerran lapsille ja lapsiperheille laadukasta lastenmusiikkia sekä ammattilaisten että lapsibändien soittamana. Seikkisrockin pääesiintyjiksi on kiinnitetty Paukkumaissi ja Jukka Poika.

Seppo Paarman ja Jori Hulkkosen perustama Paukkumaissi esiintyy Seikkisrockissa lauantaina 12.6. Seitsenhenkinen orkesteri seikkailee laajassa rytmiavaruudessa sekoittaen musiikkiinsa niin reggae- ja skarytmejä kuin afrobeatia ja etnovaikutteitakin. Suositun lastenmusiikkiorkesterin muusikot ovat tuttuja muun muassa Asa ja Jätkäjätkät, Alamaailman vasarat ja Soul Captain Band –kokoonpanoista. Paukkumaissin esikoislevy palkittiin lastenmusiikki-Emmalla. Kakkoslevy “Popkornitorni” päätyi niin ikään Emma-ehdokkaaksi.

Suomireggaen pioneeri Jukka Poika esiintyy Seikkisrockissa sunnuntaina 13.6. Artisti on vaikuttanut useissa eri kokoonpanoissa, sellaisissa kuten Soul Captain Band, Kapteeni Ä-ni, Jukka Poika ja Kompostikopla sekä Jukka Poika ja Jenkkarekka. Artistin tunnetuimpia kappaleita on muun muassa nykyajan laihuusihanteeseen kantaaottava kappale “Pläski”. Jukka Poika julkaisee toukokuussa uuden levynsä “Kylmästä lämpimään”.

Seikkisrockin päälavan muita esiintyjiä ovat Sukkashokkisakki, Erikoismiehet, Merkkarit sekä varsinaissuomalaiset lastenbändit Resonaattori ja Six Glasses. Festivaalit avaa lauantaina Seikkisrockin oma Housebändi Rytmi-Ritva ja Lonkerosoppa.

Helmiteltassa nähdään klovni Puppa Puutin (Paula Vilmi) ja ballerina Bella Ballon (Roosa Halme) esitys “Venyy ja paukkuu”. Improsiskojen toimesta koetaan improvisaatioteatteria ja Mikko Pitkäniemi kertoo hauskoja ja opettavaisia intiaanitarinoita. Taikuutta ja sirkusta Helmitelttaan tuovat lauantaina pellehahmo Moka-Bella ja sunnuntaina Sirkus Pam.

Lasten Rockfestivaali Seikkisrock

Festaritunnelmaa kohottavat alueella hääräävät sirkustaiteilijat Onni-Pelle, Hiljainen Abraham ja Rainhard Reisiheisi. Lasten maailmankylässä on mukana kierrätysdesignia ja ekologisia tuotteita myyvät tahot: Kiertokulku, Garuda-kauppa, MAKEEdesign ja Soturiprinsessa. Tänäkin vuonna Lasten Maailmankylässä on lelujen kierrätyspiste ja Seikkisrockin työpajassa voi askarrella itselleen kivan festarimuiston.

Festivaaleista on jälleen tulossa laadukas ja monipuolinen koko perheen ehdoton kulttuurielämys.

Lapsille ja lapsiperheille tarkoitetun festivaalin järjestää Lasten- ja nuortenkulttuuriyhdistys Vilperi ry yhteistyössä Turun Kaupungin alaisen Seikkailupuiston ja Humanistisen ammattikorkeakoulun kulttuurituottajaopiskelijoiden kanssa. Ennakkolipunmyynti on alkanut Seikkailupuistossa ja Lippupalvelun toimipisteissä kautta maan. Lisätietoa osoitteesta www.seikkisrock.net.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot