Sonic Rootsin debyyttilevy ilmestyy 3.2.2010!

Sonic Roots -yhtyeestä otettu promokuva, jossa näkyy neljä rokkimuusikkoa, jotka kaikki ovat miehiä, seisomassa sinisten spottivalojen loisteessa hieman sateisessa ulkoilmassa. Kuvassa vasemmalla Sonic Rootsin silinteripäinen mies, jonka oikealla puolella Yhtyeessä neljä jäsentä

Helsinkiläisen rock-bändi Sonic Rootsin esikoisalbumi “Kill Street Blues” ilmestyy 3.2.2010. Albumilta myös lohkaistaan single “Obscene Medicine”, joka julkaistaan digiversiona ja valikoiduissa kaupoissa 20.1.2010. Albumin julkistamisbileet ovat lauantaina 6.2.2010 Virgin Oil Co:ssa.

Helsinkiläinen Sonic Roots on aikaisemmin hip hopiin keskittyneen 3rd Rail Musicin ensimmäinen rock-bändi. Vaikka kyse onkin kahdesta hyvin erilaisesta genrestä, tinkimättömyys yhdistää yhtyeen 3rd Railin muihin artisteihin. Muiden yhtiön artistien tapaan Sonic Roots tekee musiikkia, joka potkii kuuntelijaa munille — niin hyvässä kuin pahassakin.

Esikoislevyllä on bändin omia sanoja lainatakseen luvassa kompromissitonta, rehellistä rockia. Vaikutteita Sonic Roots on ottanut mm. AC/ DC:n ja Black Sabbathin kaltaisista uranuurtajista sekä 2000-luvun stoner-jyristä kuten Queens of the Stone Agesta. Bändi tarjoaa omilla MySpace-sivuillaan jonkin verran näytebiisejä kuunneltavaksi.

Ennen Sonic Rootsia sen jäsenet ovat vaikuttaneet pitkään Suomen rock-piireissä. Vokalisti Henry-Leen aikaisempi bändi Spiha nautti vajaa vuosikymmen sitten vankkaa kulttisuosiota. Nykyisellä kokoonpanolla on julkaistu kaksi omakustanne-EP:tä, joiden materiaalia myös poimittu muutamille amerikkalaisille ja suomalaisille kokoelmalevyille (mm. Mama Trash, Tuhma). Yhtye on myös keikkaillut mm. Saksassa, Unkarissa ja Kroatiassa.

Levyjulkkareita juhlitaan lauantaina 6.2.2010 Helsingin Virgin Oil Co:ssa, jossa esiintyvät Sonic Rootsin lisäksi Steen1, Jontti & Jodarok: UAAU sekä God Given Ass. Liput tapahtumaan maksavat 5 euroa ja ikäraja on 18 vuotta.

Sonic Roots on:

  • Henry Lee Roots (laulu)
  • Sonic Warland (kitarat)
  • Jarski Littbarski (basso)
  • Björn Again Electric (rummut)

3rd Rail Music:

3rd Rail Music on v. 2004 perustettu helsinkiläinen levy-yhtiö, joka on aikaisemmin julkaissut mm. Jontti & Shakan, Petoksen, Stig Doggin sekä OG Ikosen levyjä. 3rd Rail Musicin julkaisuja jakelee Supersounds. Lisätietoja levymerkin toiminnasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.3rdrailmusic.fi.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot