Scorpions luo uutta albumia.

  • Julkaistu 03.09.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1864 kertaa

Raskaan rokin genressä toimiva saksalaisyhtye Scorpions (www.the-scorpions.com) tiedottaa vokalistinsa Klaus Meinen suulla työstävänsä juuri musiikkimateriaalia, koska bändi haluaa julkaista mahdollisimman pian uuden albumin. Viimeiset kuukaudet ovat laulajan mukaan menneet kuin siivillä, mutta nyt Scorpions on palannut studioon Saksan Hannoverissa yhdessä ruotsalaisen tuottaja Mikael “Nord” Anderssonin ja Martin Hansenin kanssa. Kyseinen tuottajakaksikko on vastuussa mm. suomalaisen The Rasmuksen läpimurtoalbumin “Dead Letters” tuottamisesta. Scorpions on kirjoittanut useita biisejä valmiiksi ja odottaa Meinen mukaan kovasti pääsevänsä jakamaan ne faniensa kanssa.

Klaus Meine toivoo voivansa tarjota uskolliselle kuuntelijakunnalleen vähintäänkin yhtä rokkaavan pitkäsoiton kuin mitä edellisellä kiekolla kuultiin. Yhtye aikoo julkaista uuden albumin keväällä 2010 ellei mitään odottamatonta pääse tapahtumaan. Suunnitelmien onnistuessa Scorpionsilta ilmestyy kuluvan vuoden lokakuussa uusi DVD-levy, nimeltään “Amazonia — Life in the Jungle”.

Yhtyeessä kitaraa soittava Rudolf Schenker hehkuttaa kokevansa studioon siirtymisen todella mahtavaksi tunteeksi, sillä juuri studion syövereissä hän pystyy luomaan jotakin uutta ja ennenkuulumatonta. Miehen mukaan jo ensimmäisestä äänityspäivästä lähtien Scorpionsin äänityspajassa on vellonut ilmassa luovuuden ilmapiiri, joka heijastunee myös uuteen albumiin myönteisellä tavalla. Schenker haluaa tarjota ensi vuoden puolella ilmestyvällä kiekolla jotakin uutta ja suurta faneilleen.

Myös Scorpionsin toinen kitarataituri, Matthias Jabs, kokee erinomaiseksi asiaksi uusien biisien rustaamisen juuri nyt kun Humanity-kiertue on viety päätökseen ja maailmaa on jo kierretty pariinkin otteeseen varsin menestyksekkäästi. Uudet biisit on nyt hyvä kaivaa tunne-elämän seasta esiin ja räätälöidä ne soinnuiksi, joista muodostetaan lopulta biisejä. Kitaristi itse on erittäin innoissaan pääsevänsä nyt nauhoittelemaan uutta energistä albumia. Riman hän on itselleen asettanut sangen korkealle, koska albumit “Blackout” ja “Love at First Sting” sen jo alunperin nostivat melko ylös.

Saksalaisten uusin albumi on “Humanity — Hour 1”. Sen tuottajana toimi James Michael ja apumiehenä tuotantoroolissa toimi biisintekijä Desmond Child. Viimeksi mainittu mies on entuudestaan tehnyt töitä lukuisten korkean profiilin bändiaktien ja esiintyvien artistien kanssa — miehen jälkeä kuullaan ainakin Aerosmithin, Bon Jovin, Alice Cooperin, KISSin, Ricky Martinin, Cherin ja Michael Boltonin ja Bonnie Tylerin äänitteissä.

Scorpions on:

  • Klaus Meine (laulu)
  • Rudolf Schenker (kitara)
  • Matthias Jabs (kitara)
  • Paweł Mąciwoda (basso)
  • James Kottak (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot