Tagipilvi: the smashing pumpkins

The Smashing Pumpkins: "Teargarden by Kaleidyscope Vol. 1: Songs for a Sailor".

Smashing Pumpkinsin singlen "Teargarden by Kaleidyscope Vol. 1: Songs for a Sailor" etukannessa tummanharmaa pohjaväri ja kuvan päällä suuria ympyröitä renkaina eri värisinä. Julkaistaan 31.5.2010

1990-luvun alussa toimintansa aloittanut vaihtoehtorock-yhtye The Smashing Pumpkins on sen kitaristin ja biisintekijän, Billy Corganin, johdolla julkaisemassa uutta musiikkia tämän oheisessa kuvassa näkyvän singlen muodossa. Kuvassa näkyy uuden albumin ensimmäinen single. Se on nimeltään “Teargarden by Kaleidyscope Vol. 1: Songs for a Sailor”. Teos sisältää neljä kappaletta, joka on vain pieni osa yhdysvaltalaisyhtyeen 44 biisin kokoiselta albumijulkaisulta. Progerockia, goottirockia, unenomaista pop-musiikkia ja heavy metallia yhdistelevä Smashing Pumpkins käärii tämän teoksen normiversion lisäksi erityiseksi keräilijöiden kohteeksi. Keräilijöiden kohde on paketoitu puukoteloon ja sen mukana tulee käsin kaiverrettu kivinen obeliski.

The Smashing Pumpkins: "Teargarden by Kaleidyscope".

Yhdysvaltalainen vaihtoehtorokkia soittava The Smashing Pumpkins (www.smashingpumpkins.com) uutisoi laulajansa Billy Corganin suulla aikovansa nyt valmistautua julkaisemaan uuden studioalbumin, nimeltään “Teargarden by Kaleidscope”, joka on miehen mukaan absoluuttisesti uraauurtava pitkäsoitto. Levy tullaan julkaisemaan ilmaiseksi. Levy sisältää tämänhetkisten suunnitelmien toteutuessa peräti 44 biisiä, mutta Billy Corganin kynästä on syntynyt jo 53 valmista biisiä, joista neljää nauhoitetaan tällä hetkellä. Eriskummalliseksi tämän albumin julkaisusuunnitelmat käyvät siinä, miten biisit tullaan julkaisemaan fanikunnalle. Billy Corgan hehkuttaa aikovansa julkaista viisuja ripotellen. Ensimmäinen ilmainen kappale julkaistaan Pyhäinpäivänä.

The Smashing Pumpkinsin ex-rumpali puhuu eroamisestaan.

Alternative rockia tekevä yhdysvaltalaisyhtye The Smashing Pumpkins (www.smashingpumpkins.com) menetti hiljattain pitkäaikaisen rumpalitaiturinsa Jimmy Chamberlinin miehen päätettyä erota bändin kokoonpanosta lopullisesti. Nyt Chamberlin on avautunut ensimmäistä kertaa tapahtuneen johdosta julkaisemalla omassa blogissaan englanninkielisen kirjoituksen eroamiseensa johtaneista taustoista ja motiiveista. Rumpalin pallilta lopullisesti noussut Chamberlin luonnehtii eroamistaan The Smashing Pumpkinsista lähinnä positiiviseksi askeleeksi eteenpäin. Hän ei enää jaksa antaa kaikkea elinvoimaansa ja energiaansa sellaiseen toimintaan, johon hän ei koko sydämestään halua olla osallisena.

The Smashing Pumpkinsin Jimmy Chamberlin erosi.

Yhdysvaltalaisen vaihtoehtorockia sykkivän The Smashing Pumpkins -bändin pitkäaikainen jäsen, Jimmy Chamberlin, on eronnut yhtyeestä. Eroamispäätöksestä uutisoitiin suurelle yleisölle ensimmäistä kertaa eilen illalla. Chamberli nsoitti yhtyeessä vuodesta 1988 lähtien, jolloin hän värväytyi Billy Corganin perustamaan yhtyeeseen Chicagossa. Chamberlinin rumpalointia kuullaan kaikilla The Smashing Pumpkinsin albumeilla, paitsi, vuonna 1998 ilmestyneellä “Adore”-opuksella. Bändi tulee nyt toimimaan ilman Jimmy Chamberlinia. Corgan on päättänyt jatkaa toimintaa toistaiseksi mahdollisimman normaaliin tapaan. Hän kirjoittaa biisejä seuraavaa albumia varten. Tavoitteena on siirtyä studioon kuluvan kevään aikana. Jenkkibändi julkaisi edellisen kerran uutta musiikkia 1.2.2009, jolloin “FOL”-niminen single julkaistiin Internetissä ilmaiseksi. Singlekappaletta käytettiin Hyundain mainoksessa, jota esitettiin Yhdysvalloissa Super Bowl -urheilutapahtuman yhteydessä.

The Smashing Pumpkinsin "G.L.O.W." Guitar Heroon.

Musiikkiryhmä The Smashing Pumpkins vie luomaansa äänialan asiantuntijuutta ensimmäistä kertaa pitkän uransa varrella videopeliin. Yhtye julkaisee "G.L.O.W."-nimisen singlen yksinoikeudella Guitar Hero: World Tour -videopeliin. Kyseinen single on luotu nimenomaan tätä videopeliä varten ja se tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla uusinta The Smashing Pumpkinsin musiikkia ennen muita. “G.L.O.W.”-singlen lisäksi Guitar Heroon lasketaan 26. lokakuuta pari muutakin The Smashing Pumkinsin biisiä, nimittäin rock-värssy “The Everlasting Gaze” ja “1979”. Kolmen biisin setti lasketaan Guitar Heroon ladattavana biisipakettina.

Marraskuun 11. päivä bändi julkaisee tupla-CD:n, nimeltään “If All Goes Wrong“, joka sisältää bändin viimeisimpien vuosien parhaita biisejä ja aikaisemmin julkaisematonta musiikkimateriaalia. DVD:llä koetaan myös yli puolen tunnin pituinen fanisuosikki “Gossamer” ja vaihtoehtoisia versioita yhtyeen aikaisemmin julkaisemista värssyistä.

The Smashing Pumpkins: "If All Goes Wrong" -DVD.

Linda Strawberryn piirtämä kansitaide The Smashing Pumpkinsin "If All Goes Wrong" -DVD:tä varten. Kuvassa näkyy maalattu ihmishahmo, jonka ympärillä auramaisia säteitä ja ukkia, viivoja, raitoja ja psykedeelisiä muotoja, jotka ovat keltaisia, oransseja, p Kansi: Linda Strawberry

Yksi Yhdysvaltojen menestyneimmistä ja tunnetuimmista vaihtoehtorockia soittavista bändeistä, nimittäin The Smashing Pumpkins (www.smashingpumkins.com), tulee julkaisemaan Coming Home Median avulla tupla-DVD:n “If All Goes Wrong”. Tuplalevy tuodaan fanikunnalle bändin toiveesta juhlistaa sen 20-vuotista taivalta. DVD-taltiointi ilmestyy suurelle yleisölle kuluvan vuoden marraskuussa 20. päivä. Tuplakiekon tuottajana ja ohjaajana toimi Jack Gulick. Hän on aikaisemmin kunnostautunut samoissa merkeissä työstettyään ainakin Metallican, Bruce Springsteenin, Steve Miller Bandin ja Godsmackin musiikkia. The Smashing Pumpkinsin uuden DVD-setin tuottajatoimissa käytettiin Gulickin lisäksi Steve Miller Bandin, Godsmackin, Rushin ja Dave Matthews Bandin parissa työskennelleen Daniel E. Catullo III:n osaamista.

The Smashing Pumpkins: "American Gothic" -EP.

Amerikkalainen vaihtoehtorock-ryhmä The Smashing Pumpkins (www.smashingpumpkins.com) tiedottaa tulevansa julkaisemaan akustisen EP-kiekon, minkä nimi on “American Gothic”, 11. helmikuuta Martha’s Music / Reprise Recordsin kautta. EP tullaan julkaisemaan perinteisenä CD-lättynä, mutta myös digitaalisesti ladattavana äänitteenä. “American Gothic” on syönyt neljä uutta biisiä, joita ei kuulla muilla bändin julkaisuilla. Kappaleet TSP.n joukot ikuisti siinä välissä kun se piti lomaa kiertue-elämästä Los Angelesissa. Biisit nauhoitettiin Pass Studion syövereissä.

Käyttöehdot