13. Lasten rockfestivaali Seikkisrock 11.–12.6.2011.

Kaksipäiväinen lasten oma rockfestivaali Seikkisrock järjestetään Turun Seikkailupuistossa kesäkuun toisena viikonloppuna, 11. ja 12. kesäkuuta. Laadukkaasta ohjelmistostaan tunnettu lastentapahtuma julkistaa kesän 2011 osalta muutaman huippuesiintyjän. Esiintymään on kutsuttu huumorilla höystetty ja kantrisävytteiseen tyyliin soittava Herra Heinämäen Lato-orkesteri sekä lastenlauluja heviasenteella lapsille ja lapsenmielisille soittava Moottörin Jyrinä. Lisäksi suosittu lasten musiikkiteatteri-duo Mimi ja Kuku saapuu festareille molempina päivinä.

Kippis & Kulaus esittää: Stig Dogg & DJPP, Edu Kehäkettunen sekä lähiörotta Juno 11.3. Virgin Oilissa.

Kippis ja Kulaus tarjoilee perjantaina 11.3. varsin hunajaisen kattauksen, kun Virgin Oil Companyn lavalle astuvat hiphop-piskit Stig Dogg & DJPP, Edu Kehäkettunen sekä lähiörotta Juno.

Yleisö pääsee takuuvarmasti rentoutumaan ja viihtymään, kun aivotoiminnan amputaatiosta vastaa suloriimeistään ja amisviiksistään tunnettu aikuisviihdemusiikin ammattilainen Punavuoren R. Kelly eli Stig Dogg. Stigg Dogg nähdään tälläkin kertaa lavalla lukuisten suomalaisten eturivin räp-muusikoiden kanssa yhteistyötä tehneen hiphop-DJ ja –tuottaja DJPP:n kanssa. Uusi Fantasia -kokoonpanostakin tuttu DJPP kiiri debyyttialbumillaan “Tuottajalevy” (2006) Emma-ehdokkaaksi ja albumilistan sijalle 16.

Tulivuorirock tärähtää heinäkuussa.

Tulivuorirock-festivaali järjestetään tänä vuonna nimellä Tulivuorirock Unplugged. Akustisen musiikin tahtiin rokataan perjantaina 15.7. Lappajärvellä kylpylä Kivitipun pihamaalla. Tulivuorirock Unplugged -tapahtuman esiintyjät ovat: Pauli Hanhiniemi Duo, Veeti Kallio Trio, Timo Rautiainen & Jussi Lampi, Tuomo Övermark sekä Chainhead.

Tulivuorirock on Ruisrockin jälkeen toiseksi vanhin suomalainen rockfestari. Tapahtuma uinui väillä pitkään hiljaiseloa, kunnes se herätettiin henkiin vuonna 2007. Tulivuorirockin taustalla vaikuttaa muun muassa Stratovariuksen keulakuva Timo Kotipelto.

Circo Aereo Yhdysvaltain-kiertueelle.

Nykysirkusryhmä Circo Aereo lähtee tulevana viikonloppuna 3,5 viikon mittaiselle Yhdysvaltain-kiertueelle. Kiertueella nähdään suomalais–ranskalainen yhteistuotanto Espresso (2006), joka vierailee teattereissa neljässä eri osavaltiossa Utahin ja Suurten Järvien alueella.

Esittävän taiteen kentässä Circo Aereo kuuluu eniten kansainvälisesti kiertäviin ammattiryhmiimme ja se on yksi OKM:n tukeman kulttuuriviennin kärkihankkeista. Yhdysvaltoihin ryhmä lähtee jo toistamiseen. Ensimmäistä kertaa Espresso kiersi Yhdysvalloissa vuonna 2009, ja menestyksekäs kiertue päätettiin siten toteuttaa uusilla paikkakunnilla, laajoja Pohjois-Amerikan verkostoja entisestään levittäen. Molemmat kiertueet on toteutettu yhteistyössä yhdysvaltalaisen agentuuri Baylin Artists Managementin kanssa.

Robbie Williamsin albumit julkaistaan rajoitettuina painoksina.

Robbie Williams on kerännyt kotimaassaan enemmän Brit Awards -palkintoja kuin kukaan muu. Hänen albumejaan on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 60 miljoonaa kappaletta. EMI julkaisee nyt Williamsin soololevyt ns. special edition -versioina, sekä digitaalisina versioina (poikkeuksena “Swing When You’re Winning”, josta tiedot alempana). Jokainen albumi (paitsi em. levy) sisältää julkaisua täydentävän DVD:n mukanaan runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia joukossaan mm. yhdeksän “Rudebox”-projektin innoittamana syntynyttä lyhytelokuvaa. Uudelleenjulkaisut käsittävät kaikki seitsemän vuosina 1997–2006 julkaistua studioalbumia ensimmäisestä “Life Thru a Lens” -levystä “Rudebox”-albumiin.

Puolikuun uusi albumi ilmestyy ensi viikolla.

Tarttuvista pophiteistään tunnettu Kari Pesosen luotsaama Puolikuu-yhtye julkaisee 9. helmikuuta 2011 uuden pitkäsoittolevyn “Onko taivas korkealla”. Levyllä kuullaan viisitoista uutta levytystä, jotka kaikki ovat syntyneet sekä säveliltään että sanoituksiltaan Pesosen kynästä.

Albumin nimikappale “Onko taivas korkealla” jaettiin radioille jo viime vuoden lopulla promosinglenä. Kappale saikin varsin lämpimän vastaanoton osakseen. Radio Suomessa laulu on ollut jo lähes kolme kuukautta soittolistalla, parhaimmillaan viikon toiseksi soitetuimpana kappaleena.

Vares-elokuvista tuttu Antti Reini vierailee Haloo Helsinki! -yhtyeen uudella musiikkivideolla

Harmaasävyinen valokuva Haloo Helsinki! -yhtyeestä. Kuvassa Haloo Helsinki!

Kokeile “Minua on” bändin ensimmäinen tarinapohjainen video, jonka pääroolia näyttelee HH!:n solisti Elli. ‘Kokeile minua’ -biisin stoori on aika raju mun mielestä. Joskus jengillä voi mennä liian lujaa, lähtee mopo käsistä ja silloin voi käydä helvetin huonosti, kertoo Elli. Videossa on mukana myös kolme miessivuroolia, joista yhtä näyttelee uudesta Vares-elokuvasta tuttu Antti Reini.

Henry tue bluesin Tattoo-tapahtumaan.

Kuvassa Henry O`Band. Kuvassa Henry O`Band

Tornion Lapland Tattoo Weekend tarjoaa tänä vuonna kaupunginhotellin puolella Umpitunnelin raskaalle Mustasch-rokkaukselle vaihtoehdon. Pohjoisen blueslegenda Henry Ojutkangas nimittäin on liikkeellä kolmen kokoonpanon voimin ja luvassa on kevyempää, sinisen hetkenmusiikkia, aina lokoisasta swingistä tömäkkään ZZ Top -boogieen.

Henryn pääbändi Torniossa on uuden uutukainen tähtitrio Henry O`Band, jossa soittavat basisti Iiro Kautto ja rumpali Conrad Isidore. Luvassa on menevää laatubluesia, mukana setissä muun muassa Stevie Ray Vaughanin paljon esittämä “You`ll be mine” ja Freddie Kingin “I`m tore down”.

Jääkiekkoseura Ilves järjestää rock-konsertin.

Ilves tuo Tampereelle oman rock-konsertin! Jääkiekkoseura Tampereen Ilves
kertoi syksyllä 2010 julkisuuteen uuden “Rock ´n´ Hockey” -tapahtumansa,
missä jääkiekkoyleisölle tarjotaan otteluiden yhteydessä korkeatasoista
suomalaista live-musiikkia. Jäähallilla esiintymässä kävivät Flinch sekä
The 69 Eyes.

Onnistuneiden keikkojen pohjalta Ilves Hockey Oy on päättänyt viedä
“Rock´n´ Hockey” -tapahtumansa seuraavalle tasolle. Lauantaina 26.2.2011
pelattavan Ilves–Blues-ottelun jälkeen alkava tapahtuma tuo Tampereen
Pakkahuoneelle valokeilaan nousseen TAP:n, viime kesänä huippusuosion
saavuttaneen Kymppilinjan sekä Suomen ulkopuolellakin hyvin menestyneen
Negativen.

Arvostele pelejä Peliarvostelu.netissä.

Peliarvostelu.net on avoin, kotimainen peliarvostelusivusto, jossa listataan videopelejä viimeisten kolmen vuosikymmenen ajalta. Yleisö voi käydä kirjoittamassa mieleisensä arvostelun suosikkipeliinsä ja lukea muiden peliin kirjoittamia mielipiteitä. Arvosteltavat pelit on lokeroitu kategorioittain niin, että esimerkiksi roolipelit ja urheilupelit löytyvät omilta sivuiltaan. Lisäksi lempipelin löytämistä helpottaa hakukone.

Mvsevm julkaisee singlen.

Mvsevmin "Calligraphy"-singlen etukansi. Kuvassa singlen etukansi

Mvsevm (lausutaan “museum”) on kolmen miehen tekemää maailman isointa teknoa. Trion “French Jeans” -debyyttisinglen julkaisi viime vuonna ruotsalainen Discobelle Records ja sitä soittivat klubeilla ympäri maailman mm. Fatboy Slim, Sinden ja Crookers. Nyt ilmestyy “Calligraphy”. Se on Mvsevmin järjestyksessä toinen levyjulkaisu Discobelle Recordsin kautta. Singleä on luonnehdittu sellaiseksi, joka on todellista tanssimusiikkia niiltä ihmisiltä, jotka ymmärtävät ja rakastavat sitä.

Osallistu Saiturin joulu -kilpailuun

Viihdeuutinen.netissä starttaa 24.12. jouluaiheinen kilpailu, jossa palkintoina kolme Disney-pakettia: Disneyn jouluaiheinen paita, Disney-pakettikortit ja Split Second -videopelin Xbox-version. Viimeksi mainittu on toimintaa ja vauhdikkaita tilanteita täynnä oleva katurallipeli.

Stereotype-klubi jatkaa kesähelteissä 20.8.2010.

Kuvassa Delay Trees. Kuvan otti Aapo Huhta. Kuva: Aapo Huhta

Onnistuneiden avajaisten jälkeen Stereotype-klubi jatkaa taivaltaan elokuun 20. päivä Siltasessa. Trooppinen linja jatkuu palmujen, visuaalien, rennon tunnelman ja chill wave -musiikin kera.

Live-annista vastaa tällä kertaa Johanna Kustannukselle viime vuonna sainattu, Hämeenlinnasta ponnistava Delay Trees. Yhtyeen unenomainen poppi yhdistää hypnoottisia äänimaisemia herkkiin melodioihin, ja istuu täydellisesti Stereotypen maailmaan.

Iron Maidenin "The Final Frontier" -videon ensi-ilta!

Iron Maidenin uuden albumin etukansi ja kotelo. Julkaistaan 16.8.2010

Iron Maidenin elokuussa julkaistavan uuden studioalbumin avausraidasta “Satellite 15… The Final Frontier” on julkaistu video. Videon voi käydä katsomassa osoitteessa www.ironmaiden.com.

Videon on tuottanut palkittu Darkside Animation Films, jonka animaattorit ovat vastuussa mm. elokuvien Lost In Space, Gladiator ja Black Hawk Down erikoistehosteista.

Bryan Ferryn uusi studioalbumi "Olympia" julkaistaan 25. lokakuuta.

Bryan Ferry on onnistunut kokoamaan “Olympia”-albumilleen varsin legendaarisen tekijäjoukon. Phil Manzanera, Andy Mackay, Brian Eno ja Ferry ovat yhdistäneet voimansa studiossa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1973 Roxy Music -julkaisun “For Your Pleasure”. Avustajien joukko on muutenkin varsin nimekäs, panoksensa albumille ovat antaneet mm. Nile Rodgers (Chic), David Gilmour (Pink Floyd), Groove Armada, Scissor Sisters, Marcus Miller, Flea (RHCP) ja Johnny Greenwood (Radiohead).

Albumilla on kahdeksan uutta levytystä, sekä kaksi lainakappaletta; “Song To The Siren” (Tim Buckley) ja “No Face, No Name, No Number” (Traffic). Ensimmäinen single ja Wilton’s Music Hallissa kuvattu video “You Can Dance” julkaistaan 9. elokuuta. Bryan Ferryn edellinen ja menestyksekäs albumi “Dylanesque” julkaistiin vuonna 2007.

MySpace voi muuttua maksulliseksi.

Bändeille ja musiikintekijöille ilmaisena toimiva MySpace saattaa olla muuttamassa liiketoimintansa strategiaa asettamalla musiikin jakelemisen maksulliseksi. MySpace suunnittelee musiikkiosionsa muuttamista maksulliseksi, sillä huhujen mukaan nettipalvelu joutuu käyttämään joka kuukausi 15,8 miljoonaa euroa rojalttimaksuihin. Yritystä lähellä olevat tahot ovat myöntäneet, että MySpace todellakin käyttää sievoisen summan rahaa erinäisten toimintojen ja palveluiden kustannusten kattamiseen.

David Bowien klassikkoalbumista "Station To Station" ilmestyy erikoispainoksia.

David Bowien "Station To Station". Kuvassa CD-versio

Alkuperäisen “Station To Station” -albumin lisäksi kaikki julkaistavat versiot sisältävät ennenjulkaisemattoman “Live Nassau Coliseum ’76” -livetaltioinnin. Deluxe-versio sisältää entuudestaan julkaisemattoman version “Station To Station” -kappaleesta, sekä aikaisemmin CD:llä julkaisematttoman kappaleen “Word On A Wing”. Molemmat versiot sisältävät kirjaset ja runsaasti oheismateriaalia. Tarkat infot pakkausten sisällöistä löytyvät osoitteesta www.davidbowie.com.

Kylie Minogue juhli "Aphrodite"-albumin julkaisua Ibizalla.

Kuvassa Kylie Minogue. Kuvassa Kylie Minogue

Yli 60 miljoonaa albumia myynyt Kylie Minogue juhlisti uuden “Aphrodite”–albumin julkaisua maanantaina 5.7. Ibizan Pacha–klubilla. Kylie esiintyi Ibizalla yhdessä Swedish House Mafian kanssa ja Kylie esitti uudelta levyltään mm. “Cupid Boy” –kappaleen, joka on Swedish House Mafian Sebastian Ingrosson käsialaa. Katso Kylien pressitilaisuus levyjulkkareista tästä.

Richard Ashcroft perusti uuden yhtyeen.

Kuvassa RPA & United Nations Of Sound. Keskimmäisenä Ashcroft

Richard Ashcroftin luotsaama RPA & United Nations Of Sound julkaisee debyyttialbumin 21.7.2010. Yhtyeen tuottajana toimii hip-hop-pioneeri No I.D, joka on työskennellyt mm. Jay Z:n ja Commonin kanssa. Yhtyeen albumia on nauhoitettu New Yorkissa, Los Angelesissa ja Lontoossa ja jousisovituksista vastaa legendaarinen Benjamin Wright. Wright on työskennellyt mm. Aretha Franklinin, Michael Jacksonin ja Outkastin kanssa.

Kuuntele “Born Again” -single tästä.

Ozzy Osbournen "Scream" albumilistan kolmanneksi.

Ozzy Osbournen "Scream"-albumin kannessa näkyy Ozzy heiluttamassa mustaa lippua sinisen savupilven edessä. Mies osoittaa toisella kädellä eteensä. Hänen takanaan näkyy aavistuksen verran mustia sulkasiipiä. Kuvan alaosassa punaisin kirjaimin Ozzy Osbourne Julkaistiin viikko sitten

Hevilegenda Ozzy OsbournenScream“-albumi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle 3. Levy nousi Jenkeissä Billboard-listan sijalle 4. ja meni Kreikassa suoraan listaykköseksi. Osbourne julkaisi viikko sitten uuden albuminsa kolmen vuoden tauon jälkeen. Järjestyksessään “Scream” on kymmenes studioalbumi. Albumin on tuottanut Ozzy Osbourne yhteistyössä Kevin Churkon kanssa. Herrat tuottivat myös Ozzyn edellisen studioalbumin, “Black Rain” yhdessä vuonna 2007. Albumin ensimmäinen single on nimeltään “Let Me Hear You Scream”.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Suositellut linkit

Tuorein kommentti

Uusinta keskusteluissa

Uusin nippelitieto
Kuuminta viime aikoina