Miesten ja naisten vaatteet netistä edullisesti

Seuraavassa esitellään muutamia sellaisia nettikauppoja, joiden tuotevalikoimaan sisältyvät trendikkäät vaatteet ja asusteet hyvällä hinta–laatusuhteella. Esiteltävät kaupat ovat sellaisia, jotka noudattavat Suomen kuluttajansuojalakia ja tarjoavat siten nettiostosten tekemiseen turvaa, koska vaatteet ja asusteet voi tilata kotiin ja palauttaa ne tietyn aikaraamin sisällä jos ne eivät jostain syysstä ole kelvollisia.

Red Bull Music Academy esittää: H∆SHTAG$ 1. jakso – "Don’t Call It #Alt-R&B”"

Ohjelmasarjamme H∆SHTAG$ ensimmäistä osaa varten luomme katsauksen nyky-R&B:n tämänhetkiseen uuteen tulemiseen sekä joihinkin kyseisen musiikkityylin avainhenkilöistä nostaaksemme esiin kysymyksiä "always on" -aikakauden genreihin liittyen. Miten internet on inspiroinut ja kiihottanut tätä uutta artistisukupolvea? Ovatko online-yhteisöt ja media luokitelleet tyylilajeja ja liikkeitä liian nopeasti? Mitä tulevaisuus tuo tullessaan R&B-genren monille eri osa-alueille? Aihetta pohtivat mm. How To Dress Well, (The Weekndin entinen toinen osapuoli) Jeremy "Zodiac" Rose, Miguel, Rochelle Jordan, BadBadNotGood ja monet muut.

Kitarasankari 2012 -finaali

Kitarasankari 2012 -kisa on käynnissä. Kitarasankarikilpailu on tapahtumaformaatti, joka tarjoaa lahjakkaille kitaristeille mahdollisuuden nousta taitojensa kanssa kellarista estradille. Sen tarkoituksena on löytää vuosittain henkilö, joka täyttää Kitarasankari-tittelin vaatimukset, valinnan perusteina ovat muun muassa tekninen taito, improvisointikyky, monipuolisuus, tyylitaju, soundi ja persoonallisuus. Kilpailuja on järjestetty vuodesta 2010 alkaen. Kilpailu on avoin sekä ammattimuusikoille että harrastajille, naisille ja miehille.

The 69 Eyes mittavalle Suomen-kiertueelle — uusi albumi syyskuussa

Ryhmäkuva mustiin pukeutuneista goottirokkareista, The 69 Eyes -yhtyeen jäsenistä. Kuvassa The 69 Eyes

The 69 Eyes julkaisee 28.9. uuden "X"-nimisen studioalbumin. Albumi on helsinkiläisen goottirock-yhtyeen kymmenes. Odotettua albumia siivittää myös mittava kiertue, joka starttaa räyhäkkäästi Radio Rock -risteilyllä 8.9. Yhtye nähdään kiertueen aikana myös Elämä Lapselle -konsertissa, Heavymeri-risteilyllä sekä Turun Klubin ja Helsingin Nosturin Halloween-bileissä.

Nyt aloitetaankin uuden levyn rundaaminen koti-Suomesta! Tämä on todella mukavaa vaihtelua, tiivis keikkasyksy luvassa. Tullaan kaikkialle Suomessa missä asutusta on, joten tervetuloa kuuntelemaan uuden levymme materiaalia livenä. Uusi levy on kovaa kamaa! Kuukausi aikaa jengillä opetella biisit, sitten Halloween-viikonlopusta lähtien startataan ja jatketaan jouluun asti, suitsuttaa 69-laulaja Jyrki Linnankivi.

HIM juhlistaa 20-vuotista uraansa julkaisemalla kokoelman "XX — Two Decades of Love Metal" perjantaina 26. lokakuuta

Ryhmäkuva HIM-yhtyeen jäsenistä seisomassa rivissä valkoista taustaa vasten. Keskimmäisenä Ville Valo. Kuvassa HIM

Maamme menestyneimpiin yhtyeisiin niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla lukeutuva HIM juhlistaa tänä vuonna 20-vuotista olemassa oloaan julkaisemalla kokoelman "XX — Two Decades of Love Metal". Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen kokoelma, joka kattaa heidän koko uransa. Juhlakokoelma sisältää yhden uuden kappaleen, "Strange World", joka on uutta tuotantoa HIM:ltä sitten vuoden 2010. Artistinimeä käyttävä Kevin Grivois julkaisi kappaleen 90-luvulla, mutta Suomessa kappaletta ei ole ollut saatavilla aiemmin. "Strange World" julkaistaan digitaalisesti perjantaina 21. syyskuuta. Kappaleesta on kuvattu myös musiikkivideo. Kokoelma julkaistaan koko Euroopassa samanaikaisesti Sony Musicin kautta.

Coldplay julkaisee "Mylo Xyloto" -albumista kuusiosaisen sarjakuvan

"Mylo Xyloto" -sarjakuvan kansitaiteessa värikäs piirros taaperosta konttaamassa eteenpäin. Sarjakuvan kansitaide

Coldplayn "Mylo Xyloto" on ollut listaykkösen 34 maassa ja myynyt yli kuusi miljoonaa kappaletta. Tarina albumin takana julkaistaan kuusiosaisessa sarjakuvasarjassa. Sarjakuvan ensimmäinen osa julkistettiin San Diegon kansainvälisillä sarjakuvamessuilla.

"Mylo Xyloto" -albumin tarina on Coldplayn ja Oscar-palkitun käsikirjoittajan ja ohjaajan Mark Osbornen yhteistyön tulos. Sarjakuvat julkaisee Matt Groeningin ylistetty Bongo Comics Group.

P!nk julkaisee kuudennen studioalbuminsa "The Truth About Love" 17. syyskuuta

Punainen tausta, jota vasten huuliaan lipova nainen, jolla lierilakki vinosti päässään. Kuvassa P!nk

P!nk on tehnyt yhteistyötä tuottaja Greg Kurstinin (Lily Allen, Red Hot Chili Peppers, Foster The People & The Shins) kanssa ensimmäistä kertaa tämän julkaisun parissa. Mukana ovat olleet myös vanhat yhteistyökumppanit Max Martin, Shellback, Billy Mann ja Butch Walker. P!nk työskenteli levyllä myös lauluntekijä/tuottaja Dan Wilsonin (Adelen "Someone Like You") kanssa. Albumi on P!nkin ainutlaatuinen näkemys rakkauden eri sävyistä — tummasta, vaaleasta, iloisesta ja surullisesta.

Elokuu-yhtyeelle tuplasti kultaa

EMI Music Finland uutisoi: Elokuu-yhtyeellä on syytä juhlaan. "Soutaa huopaa"- ja "Saatilla"-hiteillään suureen suosioon noussut Elokuu on saavuttanut tavoitellun kultarajan peräti kahdella eri julkaisulla. Yhtyeen huhtikuussa julkaistu esikoisalbumi "Hääväki" saapuu on myynyt kultaa ja kaikkien tuntema singlekappale "Soutaa huopaa" on myös ylittänyt jalometallirajan.

Aivan mahtava juttu! Uskomatonta että saamme tällaista suosiota jo ensimmäisellä levyllä! Kiitos kaikille levyn ostaneille ja myös kaikille keikalla käyneille. Tällainen tunnustus motivoi tekemään vain lisää musiikkia, kun kiinnostusta tuntuu löytyvän. Kiitos!, iloitsee yhtyeen keulahahmo Antti "Nopsajalka" Hakala.

CMX:n varhaistuotanto kootaan vinyyliboksiin

Svart Records julkaisee 10.8. pitkään valmistellun CMX_-vinyyliboksin. “Kolmikärjen Veljeskunta” -niminen laatikko sisältää paitsi yhtyeen koko tuotannon vuosien 1987 ja 1991 väliltä, myös kirjan, johon on koottu kattava otos CMX-haastatteluja ja valokuvia varhaisilta vuosilta. Pakettiin sisältyvät levyt on alun perin julkaissut _Bad Vugum ja P.Tuotanto, eikä niitä ole ollut saatavana missään formaatissa vuosikausiin. Mukana on albumit “Kolmikärki” ja “Veljeskunta” sekä EP-levyt “Johannes Kastaja”, “Raivo”, “Tanssitauti” ja “Musiikin ystävälliset kasvot”. Levyt on masteroitu vinyylille vuonna 2002 yhtyeen valvonnassa tehtyjen uudelleenmasterointien pohjalta, parhaan mahdollisen analogisen soundin saavuttamiseksi.

Huipputuottaja-lauluntekijä Daniel Lanois joulukuussa Tavastialle

Kanadalainen musiikkialan monilahjakas suurmenestyjä Daniel Lanois saapuu Pohjoismaiden-kiertueellaan Helsingin Tavastialle tiistaina 11. joulukuuta. Kiertueella artistin mukana ovat rumpali Brian Blade ja basisti Jim Wilson.

Lanois on yksi maailman menestyneimpiä tuottajia. Hänen uransa lähti erityiseen nousuun 1980-luvulla, kun mies teki yhdessä tuottajaguru Brian Enon kanssa U2:n "The Unforgettable Fire" -albumin. Myöhemmin Lanois jatkoi työtään U2:n parissa levyillä "The Joshua Tree" ja "Achtung Baby", joista molemmat voittivat useita Grammy-palkintoja.

Kuumimmat kotimaiset nimet Twinkkareille

Promokuva vaaleahiuksisesta Chisusta, jolla valkoiset vaatteet ja valkoinen rätti kädessään. Kuvassa Chisu

Tämän hetken kovimmat suomalaiset artistit ovat Chisu, PMMP ja Jukka Poika bändeineen, jotka ovat viime viikkoina hallinneet myös Suomen virallisen albumilistan kärkipäätä. Tapahtumista viimeksi Oulun Rotuaari Piknik ilmoitti, että kyseisten tähtinimien keikat on myyty ennakkoon loppuun. Ei kuitenkaan hätää, sillä pohjoisessa Tornion Twin City -festivaaleilla heidät kaikki nähdään.

Ennakkolippuja on vielä hyvin saatavissa. Perjantain ja lauantain lippuja myydään 13.7. asti kymmenen euroa huokeammalla eli 30 €/ilta, jonka jälkeen vain portilta. Lisäksi tällä kertaa on syytä olla hyvissä ajoin paikalla, sillä hyvätkin artistit ovat suhteellisen varhain lavalla, esimerkiksi Chisun showtime on perjantaina jo klo 21.30, Jorma Sankala järjestäjien puolelta huomauttaa.

Kotimaisen bändin laulaja tatuoitti ihoonsa yllättävät idolinsa

Kotimaisen Wankers of the Zoo Crew:n vokalisti Tommi Salmelainen on hakkauttanut ihoonsa legendaaristen Agnetha Fältskogin, Anni-Frid Lyngstadin, Benny Anderssonin ja Björn Ulvaeusin kasvokuvat. Progressiivista rockia soittavan WOTZC:n laulajalta tempaisu oli vähintäänkin yllättävä, kun kyseiset neljä ruotsalaista muodostivat kuitenkin yhden 1970-luvun menestyneimmän pop-bändin ABBA:n.

Kiss julkaisee 20. albuminsa lokakuussa

Rokkilegenda Kiss suunnittelee julkistavansa "Monster"-nimisen pitkäsoittonsa Universal Music Enterprises -levymerkin kautta lokakuussa 2012. Luvassa on tusinan verran suoraviivaista rokkimusiikkia sisältävää tulitusta, jonka säveltämiseen ja valmistamiseen kaikki bändin jäsenet osallistuivat. Paul Stanleyn, Gene Simmonsin, Tommy Thayerin ja Eric Singerin uutukaisalbumi on yhtyeen 40-vuotisen uran järjestyksessä 20. Bändi on myynyt levyjään yhteensä yli 100 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Nousevan bändin keulahahmon vakava sairaus ei sotke yhtyeen suunnitelmia.

Kuvassa Tommi Salmelainen, Wankers of the Zoo Crewn laulaja. Kuvassa Tommi Salmelainen

Juuri “Modulated Launderings” -debyyttialbuminsa julkaisseen Wankers of the Zoo Crewn laulajalla Tommi Salmelaisella on diagnosoitu MS-tauti. Krooninen keskushermostosairaus ei bändin mukaan kuitenkaan ole hidaste bändin suurille suunnitelmille. Kyllähän se nyppis jos se olis itseaiheutettu, mut minkäs teet. Shit happens, toteaa Salmelainen.

Suomessa todetaan vuosittain n. 200–250 uutta MS-tapausta ja Maailman MS -päivää vietettiin 25.5. yli 60 maassa. Muun muassa laulaja Saija Varjuksella ja edesmenneella Uma Aaltosella on diagnosoitu kyseinen tauti.

Suomalainen Playmysong käyttöön Hollywood-klubilla.

Tunnettu The Roxy Theatre -klubi otti viime sunnuntaina käyttöön suomalaisen Playmysong-palvelun Hollywoodissa, Los Angelesissa. Klubin yleisö voi nyt ilmaiseksi kännyköillään valita mikä musiikki The Roxyssä soi live-keikkojen välissä. Playmysongin käyttäjät voivat myös jakaa tiedot soittamistaan kappaleista Facebookissa ja Twitterissä — mainostaen näin sekä artisteja että The Roxy -klubia ystävilleen sosiaalisessa mediassa.

Playmysong on mainio työkalu keikkapaikoille, jotka haluavat osallistaa omaa yleisöään. Asiakkaamme tulevat jo katsomaan lempibändejään The Roxy -klubille, joten miksi emme antaisi heidän soittaa myös heidän lempimusiikkiansa?, sanoo Tonya Cooke, The Roxy Theatren Social Media Manager.

Wankers of the Zoo Crew Meteli.netin myydyin.

“Modulated Launderings” -debyyttialbuminsa julkaissut kotimainen Wankers of the Zoo Crew saavutti heti muutaman päivän jälkeen ykkössijan Meteli.net-sivuston myydyimpänä digitaalisena rokkijulkaisuna. Kaikki konkaritkin taaksensa jättänyt pitkäsoitto sisältää mm. yhdessä Palefacen kanssa äänitetyn lainakappaleen “Another Body Murdered”, jonka myyntituotot ohjataan Amnesty Internationalille. Värikkäistä tempauksistaan tunnetun WOTZC:n vokalisti Tommi Salmelainen on levymenestyksen innoittamana luvannut tatuoida itseensä edesmenneen laulajan Gösta Sundqvistin, mikäli bändin uusi Facebook-fanisivusto saa täyteen tuhat fania.

Suomi-filmin kolhittu sankari Twin City Festivaaleille!

Viime vuoden katsotuimman kotimaisen pitkän elokuvan Napapiirin Sankarit –elokuvan voittokulku jatkuu. DVD- ja Blu-ray-version julkkaribileitä juhlittiin pari kuukautta sitten Ylläksellä ja jo nyt superpakettia on myyty huikeat 82 000 kappaletta. Pelkästään DVD-myynti on ylittänyt timanttirajan eli 50 000 kappaletta.

Napapiirin Sankarit on kuvattu suurelta osin Lapissa ja Ylläksen maisemissa. Yksi sen pääosanesittäjistä on viimeisen päälle tuunattu keltainen Ford Sierra, vuosimallia 1990, jonka runkoa koristavat tyylikäs Cosworth-etuspoileri, helmalevikkeet ja napakka takaspoileri. Penkit on verhoiltu näyttävällä pinkillä karvalla ja sisustukseen tunnelmaa luovat neonvalot. Erikoisrekisterikilvet TIS-51 ja karvanopat viimeistelevät kokonaisuuden.

Uuden kitarasankarin haku alkoi.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty valtakunnallinen _Kitarasankari_-kilpailu käynnistyi jälleen viime viikon vaihteessa. Formaatti on kokenut pilottivuoden jälkeen useita muutoksia, joista merkittävimmät ovat aikataulu: nyt haku kestää yli kesän webissä ja jatkuu elo–syyskuussa klubitapahtumissa eri puolilla Suomea. Semifinaali on lokakuun puolessa välissä ja finaalitapahtuma Raisiossa lokakuun viimeisenä viikonvaihteena.

Kun voittaja valitaan syksyllä, on hänellä parempi mahdollisuus päästä keikoille seuraavan kesän festareille ja tapahtumiin, toteaa Kitarasankari-idean kehittäjä ja tuottaja Markku Laaksonen Melodia Oy:sta.

"Taivas varjele!" -single julkaistaan tänään.

Finnish Hockey Mafia: "Taivas varjele!" Julkaistaan 20.5.2011

Suomen Leijonien MM-kultavoiton myötä järjettömään suosioon noussut “Taivas varjele!” julkaistaan Sony Musicin kautta. Kappaleen esittää Finnish Hockey Mafia, featuring, kukas muukaan kuin, kuuluttajalegenda Antero Mertaranta. Kappaleen takana on kotimainen konemusiikkiguru Joonas Hahmo. Hänet tunnetaan paremmin housemusiikin piireissä, mutta on tehnyt musiikkia myös kotimaisille pop-artisteille, kuten mm. Antti Tuiskun “Sekaisin”-biisin. Hän pyörittää myös kotimaista levy-yhtiötä Hahmo Recordings.

Savopop11-kaapunkivestari täyttää Kuopion kadut toukokuussa

Savopop11 on Savon Popmusiikki ry:n yhteistyössä paikallisten musiikkialan toimijoiden ja keikkapaikkojen kanssa järjestämä kaupunkifestivaali. Ohjelmistoon kuuluu 25 erilaista yhtyettä, joista löytyy edustajistoa mm. popista, rockista, indiestä, rapista ja metallista. Kaupunkifestivaalin tapahtumapaikkoina toimivat Henry’s Pub, K-Klubi, Pannuhuone, ROCK, Wanha Satama, Intro ja Puikkari.

Tapahtumasarjan aloittaa torstaina 26.5. maksuton avajaistapahtuma Henry’s Pubissa, missä lauteilla nähdään kuopiolaista rokkiosaamista Rainbowcrashin ja Inspiren voimin. Paikalla Savopopin edustajisto kannattajakioskin kera, josta voi ostaa “Savopop Kollektion” -kokoelmalevyä, kalenteria, paitoja sekä liittyä jäseneksi ja kerätä talteen kaupunkifestivaaliviikonlopun etuudet.

Käyttöehdot